ΘΡΗΝΟΣ: Σκοτώθηκε ο 23χρονος ποδοσφαιριστής της Βουλιαγμένης Γιώργος Χάλαρης Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

ΘΡΗΝΟΣ: Σκοτώθηκε ο 23χρονος ποδοσφαιριστής της Βουλιαγμένης Γιώργος Χάλαρης

Written By Παλλήνη Press on Παρασκευή 7 Αυγούστου 2015 | 3:08 μ.μ.

123

Σε θανατηφόρο δυστύχημα που συνέβη τα χαράματα της Τρίτης 4 Αυγούστου στην περιοχή Ημεροβιγλίου Σαντορίνης, σκοτώθηκε ο 23χρονος ποδοσφαιριστής της Βουλιαγμένης Γιώργος Χάλαρης, ο οποίος επέβαινε σε δίτροχο, μαζί με ένα φίλο του συνεπιβάτη. Η μηχανή συγκρούσθηκε με αυτοκίνητο τύπου Smart.

Ο Χάλαρης, από την Οία, όπου και εργαζόταν (σε ξενοδοχείο), εξέπνευσε ενώ ο συνομήλικος συνεπιβαίνων φίλος του από την Αθήνα, διακομίσθηκε εσπευσμένα και διασωληνωμένος σε νοσοκομείο των Αθηνών.

Αναπάντεχα, η ποδοσφαιρική οικογένεια του Α.Ο. Βουλιαγμένης και της Ανατολικής Αττικής βυθίστηκε στο πένθος.

Η εξόδιος ακολουθία του νεαρού ποδοσφαιριστή εψάλη προχθές Τετάρτη 5/8, στον ιερό ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, στο Κίτσι Κορωπίου.

Για την τραγική απώλεια του Γιώργου Χάλαρη, εξέδωσαν ανακοινώσεις η ΕΠΣΑΝΑ, ο Α.Ο. Βουλιαγμένης, οι Νικητές Μεσογείων, οι παίκτες του Κεραυνού Κερατέας και άλλοι.

* Η ανακοίνωση της ΕΠΣΑΝΑ: «Ο πρόεδρος Γιώργος Παπαμακάριος και το Δ.Σ. της Ένωσης εκφράζουν τα βαθύτερα συλλυπητήρια προς τους συγγενείς και τους οικείους του ποδοσφαιριστή του Α.Ο. Βουλιαγμένης Γιώργου Χάλαρη».

* Η ανακοίνωση της Βουλιαγμένης: «Έφυγε από κοντά μας στα 23 του χρόνια, ένα από τα καλύτερα παιδιά που έχουν περάσει από τον Α.Ο. Βουλιαγμένης. Ο Γιωργάκης μας, ο Γιώργος ο Χάλαρης, χάθηκε σε τροχαίο δυστύχημα στην Σαντορίνη. Ένα παιδί μάλαμα, που ποτέ του δεν διαμαρτυρήθηκε, ποτέ του δεν δυστρόπησε, ήταν πάντα σοβαρός, ένας πραγματικός Κύριος! Καλό Παράδεισο Γιωργάκη μας, θα σε θυμόμαστε για πάντα».

* Η ανακοίνωση των Νικητών Μεσογείων: «Η οικογένεια των Νικητών Ανθούσας εκφράζει την οδύνη και τα θερμά συλλυπητήρια στους συγγενείς του αδικοχαμένου 23χρονου ποδοσφαιριστή του Α.Ο. Βουλιαγμένης Γιώργου Χάλαρη, που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στη Σαντορίνη. Ο Θεός να τον αναπαύσει και να δίνει κουράγιο σε όλη την οικογένεια της Βουλιαγμένης».

* Η ανακοίνωση των παικτών του Κεραυνού: «Οι ποδοσφαιριστές του Κεραυνού Κερατέας θέλουν να εκφράσουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιώργου Χάλαρη, ο οποίος έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή σε ηλικία μόλις 23 ετών. Ήταν ένα εξαιρετικό παιδί, το οποίο είχαμε την τύχη να έχουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλό ταξίδι. Γιώργο Χάλαρη, πάντα η ψυχή σου θα βρίσκεται στην οικογένεια του Κεραυνού».

http://neaepsana.blogspot.gr/2015/08/23.html

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...