Ενισχυμένη η ΑΕ Γέρακα, ξεκινά ΣΗΜΕΡΑ Πέμπτη (20/8) Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Ενισχυμένη η ΑΕ Γέρακα, ξεκινά ΣΗΜΕΡΑ Πέμπτη (20/8)

Written By Παλλήνη Press on Πέμπτη 20 Αυγούστου 2015 | 10:57 π.μ.

Εφτά μεταγραφές έχει πραγματοποιήσει μέχρι στιγμής η ΑΕ Γέρακα η οποία τη νέα σεζόν, στο πρωτάθλημα της Γ' ΕΠΣΑΝΑ, αναμένεται να παρουσιαστεί αρκετά ισχυρή. Ο σύλλογος της Ανατολικής Αττικής που διαθέτει διοικητική ηρεμία και σωστή οργάνωση, θα πορευτεί με το επιτυχημένο προπονητικό δίδυμο των Θανάση Σαβούρδου - Μάκη Βαγενά, αλλά παράλληλα θα διαθέτει και ένα ρόστερ ισχυρό το οποίο έχει φέρει μεγάλη αισιοδοξία.

98e94a3c3a80568002ba68eaf44ffd7e_XL

Στην φωτογραφία ο 33χρονος επιθετικός Θοδωρής Παργιανός

Συγκεκριμένα έχουν αποκτηθεί ο αμυντικός Δημήτρης Λουλάκης που αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον Αστέρα Γλυκών Νερών, όπως και οι Λάζαρος Βλαχιώτης (επιθετικός), Βαγγέλης Αναστασίου (κεντρικός χαφ) που επίσης ανήκαν στον Αστέρα.

Επίσης στον Γέρακα θα παίζει και ο μέσος Γιάννης Τσουράκης από την Ατλαντίδα, ενώ οι τρεις πιο ηχηρές μεταγραφικές προσθήκες αναμφίβολα είναι ο 22χρονος πλάγιος αμυντικός Δημήτρης Δημητριάδης που αγωνιζόταν στον Νικηφόρο, ο 22χρονος μέσος Αντώνης Δελάρδας και φυσικά ο 33χρονος σέντερ φορ Θοδωρής Παργιανός που έπαιζε στα Σπάτα την περασμένη σεζόν, αλλά διαθέτει σπουδαίες εμπειρίες και παραστάσεις.

Τέλος να σημειώσουμε πως η προετοιμασία της ΑΕ Γέρακα ξεκινά στις 20 Αυγούστου (Πέμπτη) με διοίκηση, προπονητές, ποδοσφαιριστές και κόσμο να είναι μια γροθιά με στόχο τη δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα ΦΩΣ

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...