Άλλες δύο καλές μεταγραφές στον Παλληνιακό! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Άλλες δύο καλές μεταγραφές στον Παλληνιακό!

Written By Παλλήνη Press on Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015 | 10:32 μ.μ.


Η μεταγραφή ενίσχυση συνεχίζεται για την ομάδα της Παλλήνης, καθώς διοίκηση και προπονητής ετοιμάζουν ένα πολύ δυνατό ρόστερ για τη νέα σεζόν.

Σύμφωνα λοιπόν με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Παλληνιακός ήρθε σε συμφωνία με τον νεαρό επιθετικό Μπρισίλντο Μυρτάι από τον Παμπαιανικό, ενώ έχει κλείσει και τον μεσοεπιθετικό Δήμο Μαργέτη από την Θύελλα Ραφήνας.

Θυμίζουμε πως η έναρξη της προετοιμασίας θα γίνει την επόμενη Δευτέρα, 27 Ιουλίου!

Πηγή: zwpallini

1 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Kε Πρόεδρε και Κε Χριστοφιλέα, με όλο το σεβασμό που σας έχω, σας εύχομαι οι μεταγραφικές κινήσεις που θα κάνετε να είναι προσεκτικές. Παλαιά και ξεπερασμένα υλικά στο νεανικό οικοδόμημα του Παλληνιακου δεν χρειάζονται. Η ομάδα μας έχει πολύ καλό ρόστερ και πολύ καλά παιδιά. Προσοχή λοιπόν στις κινήσεις σας και θα είμαστε στο πλευρό σας.

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...