Πόσα χρήματα μπορούν να σηκώσουν οι καταθέτες από τις τράπεζες [παραδείγματα] Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Πόσα χρήματα μπορούν να σηκώσουν οι καταθέτες από τις τράπεζες [παραδείγματα]

Written By Παλλήνη Press on Δευτέρα 20 Ιουλίου 2015 | 1:53 μ.μ.


Οι τράπεζες άνοιξαν ξανά τις πόρτες για το κοινό, μετά από την επιβολή των capital controls και η πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών Λούκα Κατσέλη εξήγησε πως θα μπορούν να γίνονται από εδώ και πέρα οι αναλήψεις.

Συγκεκριμένα μιλώντας στο Mega ανέφερε πως:

  • από Δευτέρα 20 έως Παρασκευή 24 Ιουλίου θα μπορεί κάποιος να πάρει ή κάθε μέρα 60 ευρώ ή σωρευτικά έως 300 ευρώ στο τέλος της εβδομάδας.
  • Από το Σάββατο 25 Ιουλίου, και για κάθε εβδομάδα που ακολουθεί, δηλαδή Σάββατο με Σάββατο, θα μπορεί κάποιος να παίρνει ή κάθε μέρα 60 ευρώ ή σωρευτικά έως 420 ευρώ σε μία ανάληψη, στο τέλος της εβδομάδας.
  • Ωστόσο, εάν κάποιος δεν πάρει αυτή την εβδομάδα τα 300 ευρώ, δεν θα μπορεί να πάρει την επόμενη που ακολουθεί 300 ευρώ + 420 ευρώ, αλλά μόνο τα 420 ευρώ.
  • Η ίδια τόνισε ότι από το Σάββατο 25 Ιουλίου και μετά για κάθε εβδομάδα το ποσό των 420 ευρώ σωρευτικά θα μπορούν να σηκώνουν και οι συνταξιούχοι.


Πηγή:  Πόσα χρήματα μπορούν να σηκώσουν οι καταθέτες από τις τράπεζες [παραδείγματα] | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/218037/posa-hrimata-mporoyn-na-sikosoyn-oi-katathetes-apo-tis-trapezes-paradeigmata#ixzz3gQaBmqiC

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...