Σούπερ ενίσχυση με Δημητριάδη η ΑΕ Γέρακα! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Σούπερ ενίσχυση με Δημητριάδη η ΑΕ Γέρακα!

Written By Παλλήνη Press on Τρίτη 28 Ιουλίου 2015 | 12:12 π.μ.

2287ec1acbfe250e34af4441fb6e81a9_XL
Η ομάδα της Ανατολικής Αττικής έβαλε ''εργαλείο'' στα άκρα της άμυνας της

Tις πέντε μεταγραφικές προσθήκες έφτασε αισίως η ΑΕ Γέρακα, η οποία μετά τους Λουλάκη, Τσουράκη, Βλαχιώτη, Αναστασίου ανακοίνωσε την απόκτηση και του Δημήτρη Δημητριάδη! Πρόκειται για μια σημαντική προσθήκη για την ομάδα της Ανατολικής Αττικής, που βάζει στο ρόστερ της ένα αμυντικό ''εργαλείο'' - εν όψει της νέας σεζόν - από το... πάνω ράφι!

Ο 22χρονος άσος να σημειώσουμε πως αγωνίζεται με την ίδια άνεση στα δύο άκρα της άμυνας ως μπακ-χαφ και διακρίνεται για την σταθερότητα του! Άλλωστε, την περασμένη σεζόν πραγματοποίησε εντυπωσιακές εμφανίσεις με την φανέλα του Νικηφόρου στην Α' ΕΠΣΑΝΑ βοηθώντας τα μέγιστα την πρώην, πλεόν, ομάδα του. Από τη νέα σεζόν στην καριέρα του Δημητριάδη ανοίγεται ένα νέο κεφάλαιο, αυτό του Γέρακα, στον οποίο θα αγωνιστεί υπό τις οδηγίες των Θανάση Σαβούρδου – Μάκη Βαγενά.

πηγή

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...