Ιστορική στιγμή για το μπασκετ του Γέρακα Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Ιστορική στιγμή για το μπασκετ του Γέρακα

Written By Παλλήνη Press on Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015 | 1:24 μ.μ.


Ιστορική στιγμή για το μπασκετ του Γέρακα.
Μετά από 20 χρόνια διαφορετικής πορείας, έφτασε η ώρα που οι άνθρωποι των δύο Σωματείων ΚΡΟΝΟΣ Α.Ο ΓΕΡΑΚΑ και Κ.Α.Ο ΓΕΡΑΚΑ, αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους.

Οι ήδη υπάρχοντες καλοί παίκτες και οι σοβαρές μεταγραφικές κινήσεις του Σωματείου, καθιστούν τον Γέρακα παντοδύναμο , όπως υποστηρίζουν οι άνθρωποι του μπασκετικού site SPORTSOFFICERS.....Σ' εμάς, απομένει να το χαρούμε και στην πράξη......

Όλα δείχνουν ότι ο Γέρακας θα είναι παντοδύναμος για τη νέα αγωνιστική σεζόν στη ΄Β Εσκα και αναμένεται με έντονο ενδιαφέρον το νέο πρωτάθλημα.


http://sportsofficers.blogspot.gr/2015/07/blog-post_72.html

 

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...