Με εισιτήριο από σήμερα στα ΜΜΜ Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Με εισιτήριο από σήμερα στα ΜΜΜ

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015 | 1:59 μ.μ.

Tέλος στη δωρεάν μετακίνηση με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς στην Αττική, από σήμερα Τετάρτη, σύμφωνα με την απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Μεταφορών, Χρήστου Σπίρτζη.

Η δωρεάν μετακίνηση του επιβατικού κοινού σε όλες τις δημόσιες αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας ήταν ένα έκτακτο μέτρο και εντασσόταν στο πλαίσιο των μέτρων αλληλεγγύης για τη στήριξη των πολιτών, που είχε θέσει σε εφαρμογή η κυβέρνηση.

Στο μεταξύ, σήμερα - ημέρα της πανελλαδικής απεργίας της ΑΔΕΔΥ, οι γραμμές 2, 3 του Μετρό θα λειτουργήσουν από τις 09.00 το πρωί καθώς έως εκείνη την ώρα οι εργαζόμενοι θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας. Κανονικά θα λειτουργήσει η γραμμή 1 του Ηλεκτρικού.

Πηγή Ανθούσα – Γέρακας - Παλλήνη, Πόλεις για να Ζεις

 

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...