Οι επιτυχίες συνεχίζονται για τις αδερφές Στεφανίδη.... Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Οι επιτυχίες συνεχίζονται για τις αδερφές Στεφανίδη....

Written By Παλλήνη Press on Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015 | 2:34 μ.μ.

Τη δεύτερη θέση στο επί κοντώ με 4,56 μ. κατέλαβε η πρωταθλήτρια Κατερίνα Στεφανίδη, στο διεθνές μίτινγκ στίβου της πόλης Ρουέν της Γαλλίας.

Η «ασημένια» πρωταθλήτρια Ευρώπης στο αγώνισμα ξεπέρασε τα 4,56 μ. με τη δεύτερη προσπάθειά της. Είχε μία άκυρη στη συνέχεια, στα 4,66 και ακόμα μία άκυρη στα 4,72 και έτσι δεν κατάφερε να ξεπεράσει τη φετινή της ατομική επίδοση (4,71 μ. από τις 24 Απριλίου στις ΗΠΑ). Νικήτρια του αγώνα ήταν η Γιαρισλέι Σίλβα με 4,66 μ. και τρίτη η Σάντι Μόρις με 4,46 μ.

Σήμερα στις 6 το απόγευμα αγωνίζεται και η αδερφή της Κατερίνας, η Γεωργία Στεφανίδη, που προκρίθηκε στον τελικό του επί κοντώ στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων του Ταλίν (τηλεοπτική μετάδοση από το Eurosport2).

Η Ελληνίδα άλτρια πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στον σημερινό προκριματικό, πάλεψε μέχρι τελευταία στιγμή και με άλμα στα 4,15 μέτρα όχι μόνο πήρε την πρόκριση, αλλά ισοφάρισε και το ατομικό ρεκόρ της. Έτσι θα δώσει το «παρών» στον αυριανό τελικό του αγωνίσματος (18.00)

Η 20χρονη αθλήτρια ξεπέρασε με την πρώτη τα 3,70, τα 3,85 και τα 4,00 μέτρα κι έπειτα χρειάστηκε τρεις προσπάθειες στα 4,10, όσο και στα 4,15 μέτρα. Μάλιστα, η αθλήτρια πανηγύρισε έντονα την τρίτη προσπάθειά της στα 4,15 μέτρα, καθώς ήξερε πως ήταν ύψος που θα της έδινε την πρόκριση

Η Στεφανίδη, η οποία για μεγάλο διάστημα τη φετινή σεζόν απείχε από τη αγωνιστική δράση λόγω τραυματισμών, έχει ήδη κάνει απόλυτα επιτυχημένο το πρώτο μέρος της παρουσίας της στο Ταλίν.

Πλέον στον αυριανό τελικό θα επιδιώξει να ανέβει ακόμη ψηλότερα, προκειμένου να διεκδικήσει την καλύτερη δυνατή θέση. Το επίπεδο του αγώνα είναι ιδιαίτερα υψηλό, καθώς μετέχουν κορυφαία - ανερχόμενα - ονόματα, όπως η Αντζέλικα Μπέντγκτσον και η Κίρα Γκρούμπεργκ.

 

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...