Τραγωδία στον Καρέα. Αναγνωρίστηκε η σορός του 47χρονου αστυνομικού Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Τραγωδία στον Καρέα. Αναγνωρίστηκε η σορός του 47χρονου αστυνομικού

Written By Παλλήνη Press on Σάββατο 18 Ιουλίου 2015 | 11:44 μ.μ.



Αναγνωρίστηκε η απανθρακωμένη σορός που βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου πάνω από το κολυμβητήριο της Ηλιούπολης από πυροσβέστες και αστυνομικούς που πραγματοποιούσαν έρευνες στην ευρύτερη περιοχή, καθώς αγνοείτο ένας 47χρονος άνδρας

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης το πτώμα ανήκει στον 47χρονο άνδρα τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί μετά την εκδήλωση της πυρκαγιάς στον Υμηττό.

Ο 47χρονος Αξιωματικός της ΕΛΑΣ βρισκόταν σε άδεια από την υπηρεσία του λόγω προβλήματος Υγείας και αγνοείτο από τη 1 το μεσημέρι της Παρασκευής. Σύμφωνα με την οικογένειά του που ειδοποίησε τις Αρχές, ο 47χρονος άντρας αποχώρησε από το σπίτι του για τον καθιερωμένο περίπατό του στο δάσος, πριν ξεσπάσει η πυρκαγιά.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...