Σε τουρνουά water polo πρό μίνι τα παιδιά της ακαδημίας του Νηρέα Γέρακα [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ] Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Σε τουρνουά water polo πρό μίνι τα παιδιά της ακαδημίας του Νηρέα Γέρακα [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ]

Written By Παλλήνη Press on Τρίτη 16 Ιουνίου 2015 | 12:20 π.μ.

Στις 12-14/6 τα παιδιά της ακαδημίας του Νηρέα Γέρακα έλαβαν μέρος σε  τουρνουά που διοργάνωσε ο Ν.Ο. Βουλιαγμένης για αθλητές γεννημένους 2004 και μικρότερους .Συμμετείχαν  εκτός της ΝΟΒ που έλαβε μέρος με δύο ομάδες , ο Γ.Σ Πανιωνίου , ο Ποσειδώνας Ιλισίων και ο Νηρέας. Ένα δύσκολο τριήμερο με έντονο και κουραστικό αγωνιστικό πρόγραμμα στο οποίο εντούτοις τα παιδιά ανταποκρίθηκαν κατακτώντας την τέταρτη θέση. Η κούραση για τους μικρούς μας ήρωες μεγάλη αλλά η χαρά τους, όπως φαίνεται και από την φωτογραφία, ακόμη μεγαλύτερη. Ας είναι αυτή η αρχή μιας σπουδαίας πορείας για αυτή την ομάδα.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ τόσο στους γονείς των παιδιών για την υπομονή και συμπαράσταση όσο και στους ακούραστους προπονητές που συνεχώς αναζητούν ευκαιρίες ώστε τα παιδιά να αποκτούν εμπειρίες και αγάπη για το άθλημα.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδία, στους προπονητές τους κυρίους Σταικόπουλο  και  Τζανετουλάκο καθώς και στην ακούραστη έφορο και μέλος του ΔΣ κυρία Φραγκούλη Νίκη

Magical Snap - 2015.06.16 00.20 - 001

Magical Snap - 2015.06.16 00.20 - 003

Magical Snap - 2015.06.16 00.20 - 002

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...