Ένα διαφορετικό Summer Camp από το ΑΘΛΕΠΟΛΙΣ Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Ένα διαφορετικό Summer Camp από το ΑΘΛΕΠΟΛΙΣ

Written By Παλλήνη Press on Κυριακή 7 Ιουνίου 2015 | 10:20 μ.μ.


Σε ένα διαφορετικό Summer Camp για το καλοκαίρι του 2015 συνεργεί το Αθλητικό Επιστημονικό Πολιτιστικό Σωματείο ΑΘΛΕΠΟΛΙΣ με τον διαδραστικό πολυχώρο Planet Physics.

Με γνώμονα τον πειραματισμό και την ανακάλυψη, την εξερεύνηση στα άδυτα της Μηχανικής και της Βιολογίας, την ομαδικότητα του θεατρικού παιχνιδιού και την πρωτότυπη άθληση με προγράμματα kids Yoga, η βιωματική γνώση πραγματώνεται με σκοπό την καλλιέργεια των δυνατοτήτων των παιδιών και στόχο τη συμμετοχή σε πολιτιστικές, επιστημονικές και τεχνολογικές εκδηλώσεις.

Το ΑΘΛ.Ε.ΠΟΛΙ.Σ. βρίσκει κοινό τόπο στο PLANET PHYSICS με το πρόγραμμα του Summer Camp που επαναλαμβάνεται κάθε 2 εβδομάδες και απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 6-12 ετών από τις 15/6/2015 έως τις 7/8/2015 και από τις 31/8/2015 έως τις 11/9/2015.

Τα παιδιά των μελών του ΑΘΛ.Ε.ΠΟΛΙ.Σ. μπορούν να συμμετέχουν με προσφερόμενη ΕΚΠΤΩΣΗ 10% σε κάθε παιδί και επί πλέον 5% αν επιλέξουν πρόγραμμα 4 εβδομάδων.

Δείτε περισσότερες λεπτομέριες εδώ

ΠΑΛΛΗΝΟΤΡΟΠΙΟ

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...