Δείτε ποιοι Παλληνιώτες συμμετέχουν στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ (Φωτογραφίες) Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Δείτε ποιοι Παλληνιώτες συμμετέχουν στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ (Φωτογραφίες)

Written By Παλλήνη Press on Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015 | 1:41 μ.μ.

Δείτε την ανακοίνωση που έστειλε στo ΠΑΛΛΗΝΗPRESS η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΣΟΚ ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ:

Magical Snap - 2015.06.05 13.21 - 001

Κατά τις διαδικασίες εκλογής συνέδρων για το 10ο Συνέδριο του ΠΑ.ΣΟ.Κ. στον Δήμο Παλλήνης που έγιναν στις 24/5/2015 στο Δημοτικό Κατάστημα Ανθούσας εκλέχθηκαν οι παρακάτω σύντροφοι και συντρόφισσες κατά σειρά εκλογής:

Ψηφίσαντες 98

  • Παπανικολάου Ευθύμιος(Μάκης)
  • Σμέρος Γιώργος
  • Γαρίνης Αθανάσιος
  • Καλλέ Σόφια
  • Ανδριακοπούλου Βασιλική

Επίσης εκλέγονται οι Παλληνιώτες σύντροφοι ως Αριστίνδην Σύνεδροι ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Ανατολικής Αττικής και Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής Σμέρος Ιωάννης και το μέλος του Εθνικού Συμβουλίου Νεολαίας ΠΑΣΟΚ και Τοπική Σύμβουλος Παλλήνης Μεταξά Παρασκευή.

Η Δ.Ε. ΠΑΣΟΚ Παλλήνης ευχαριστεί τα μέλη του Κινήματος για τη παρουσία τους καθώς και τους άλλους 3 υποψήφιους που δεν εκλέχτηκαν και την Πρόεδρο της Εφορευτικής Επιτροπής Αικατερίνη Ν.Παπανικολάου.

Όποιος Σύντροφος επιθυμεί να παρακολουθήσει το 10ο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ ως Παρατηρητής από το Σάββατο 6/6/2015 στο κλειστό του Πανελληνίου στην ας επικοινωνήσει μαζί μας στο email efimpap2@hotmail.com.

Η διεξαγωγή των Εκλογών για την ανάδειξη του Πρόεδρου του Κινήματος είναι προγραμματισμένη για την επόμενη Κυριακή 14/6/2015,και θα ανακοινωθεί ο Τόπος που θα στηθούν κάλπες στον Δήμο Παλλήνης την Δευτέρα 8/6/2015.

Ο Γραμματέας Δ.Ο ΠΑΣΟΚ Παλλήνης

Ευθύμιος(Μάκης) Ν.Παπανικολάου

1a

Ευθύμιος(Μάκης) Ν.Παπανικολάου – Λάμπρος Γκόγκας

2a

Ευθύμιος(Μάκης) Ν.Παπανικολάου

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...