Παλληνιακός - Ο Τσούκας το πρώτο μεταγραφικό ΜΠΑΜ του Αλμπάνη!!! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Παλληνιακός - Ο Τσούκας το πρώτο μεταγραφικό ΜΠΑΜ του Αλμπάνη!!!

Written By Παλλήνη Press on Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015 | 10:36 μ.μ.

 

Δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη ο Βαγγέλης Αλμπάνης, που έχει κάνει δυναμικό ξεκίνημα ως πρόεδρος στον Παλληνιακό, δίνοντας μία πρώτη αίσθηση των υψηλών βλέψεων που έχει για την ομάδα! Από σήμερα το απόγευμα (Κυριακή) στον 'κιτρινόμαυρο' σύλλογο ανήκει ο Γιώργος Τσούκας, που συμπεριλαμβάνεται στους κορυφαίους τερματοφύλακες των τοπικών πρωταθλημάτων!

Ο 'ισχυρός' άνδρας του σωματείου προσέγγισε τον πολύπειρο πορτιέρο μετά την αποχώρησή του από τα Γλυκά Νερά, κατέθεσε τιμητική πρόταση συνεργασίας και ευτύχησε να αποσπάσει θετική απάντηση. Ιδιαίτερη αξία στη μεταγραφική επιτυχία του Παλληνιακού δίνει το γεγονός ότι ο 37χρονος είχε αρκετές, ακόμη, προτάσεις στη διάθεσή του.

Να σημειωθεί ότι ο Γιώργος Τσούκας έκανε τα πρώτα του βήματα στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού, στη συνέχεια έπαιξε κατά σειρά σε Άγιο Νικόλαο, Αθηναϊκό, ΑΟ Μάνης, Γλυκά Νερά, Νέα Ιωνία και Εθνικό Νέας Μάκρης, ακολούθησαν τέσσερα χρόνια στην ομάδα της Κηφισιάς, ενώ τα τελευταία τρία χρόνια πρόσφερε τις υπηρεσίες του στα Γλυκά Νερά.


Πηγή

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...