Οι εκλογές για την ανάδειξη του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ στο Δήμο Παλλήνης Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Οι εκλογές για την ανάδειξη του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ στο Δήμο Παλλήνης

Written By Παλλήνη Press on Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015 | 8:47 μ.μ.

 

Αυτήν την Κυριακή 14/6/2015 και ώρα 09.00-19.00 θα διεξαχθούν οι εκλογές για την ανάδειξη Προέδρου του ΠΑΣΟΚ στον Δήμο Παλλήνης (Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη) στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου μας στον Γέρακα (οδός Ιθάκης 12).

Οι υποψήφιοι για την θέση του Προέδρου ειναι αλφαβητικά


1.ΦΩΤΕΙΝΗ(ΦΩΦΗ) ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ

2.ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ

3.ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΟΒΕΡΔΟΣ


Νέο ξεκίνημα για το ΠΑΣΟΚ, νέα πορεία για την Παράταξη, η μαζική συμμετοχή σας θα μας δώσει δύναμη για μια Νεα Αρχη, καλούμε όλα τα μέλη και φίλους του Κινήματος στον Δήμο Παλλήνης να έρθουν να ψηφίσουν.



Με εκτίμηση


Ο Γραμματέας ΠΑΣΟΚ Δήμου Παλλήνης

Ευθύμιος(Μάκης) Ν.Παπανικολάου

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...