Ανακοίνωση των Νικητών Ανθούσας για την διακοπή λειτουργίας του αθλητικού τους κέντρου… Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Ανακοίνωση των Νικητών Ανθούσας για την διακοπή λειτουργίας του αθλητικού τους κέντρου…

Written By Παλλήνη Press on Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015 | 12:37 π.μ.

karapiperis

Αγαπητοί γονείς,

Όπως οι περισσότεροι από εσάς γνωρίζετε, βρεθήκαμε προ ολίγων ημερών στην δυσάρεστη θέση να διακόψουμε προσωρινά την λειτουργία του αθλητικού μας κέντρου.

Η απόφαση αυτή ελήφθη από εμένα προσωπικά προκειμένου να συνεχιστεί η ομαλή λειτουργία της Ακαδημίας μας μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία επίλυσης ενός προβλήματος που έχει προκύψει. Σας μεταφέρω λοιπόν την βεβαιότητα και την δέσμευση μου για άμεση επίλυση του θέματος, με τρόπο μάλιστα που να επαναφέρει όχι μόνο το αίσθημα ασφάλειας αλλά και όλες εκείνες τις συνθήκες που επιζητάτε από το «σπίτι» της Ακαδημίας.

Μέχρι τότε το πρόγραμμα μας πραγματοποιείται στα άλλα δύο σημεία που ούτως ή άλλως δραστηριοποιούμαστε, το γήπεδο Ανθούσας και το Okeanos Sports Center.

Αφού απολογηθώ για την όποια ταλαιπωρία σας προκαλεί το προσωρινό αυτό γεγονός, σας ζητώ σε αυτή την ιδιόμορφη για εμάς κατάσταση να επιδείξετε κατανόηση, ψυχραιμία αλλά και εμπιστοσύνη στους χειρισμούς και τις προθέσεις μας.

Οι «Νικητές» βγαίνουν πάντα πιο δυνατοί και πιο ενωμένοι μέσα από τις προκλήσεις της ζωής...

Με εκτίμηση,

Ηλίας Καραπιπέρης

Διευθυντής Ακαδημίας

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...