Άλλη μια σπουδαία πρωτοβουλία από τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του 6ου Δημοτικού Σχολείου Γέρακα [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ] Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Άλλη μια σπουδαία πρωτοβουλία από τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του 6ου Δημοτικού Σχολείου Γέρακα [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ]

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015 | 3:52 μ.μ.

3

Άλλη μια σπουδαία πρωτοβουλία από τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του 6ου Δημοτικού Σχολείου Γέρακα εντυπωσίασε μικρούς και μεγάλους.
Μετά την δημιουργία δικτύου Η/Υ σε όλες τις αίθουσες πέρυσι, ο Σύλλογος εστίασε φέτος τις προσπάθειές του στη αγορά καινούργιων Η/Υ.
Έτσι με πολύ προσπάθεια και καλή οικονομική διαχείριση κατάφερε πριν λίγες ημέρες να επάνδρωσε την αίθουσα πληροφορικής με 8 καινούργιους υπολογιστές στοχεύοντας στην άρτια εκπαίδευση των παιδιών μας.
Ο συνολικός τους αριθμός πλέον ανέρχεται στους 10 αφού λάβαμε και δύο σύγχρονες μονάδες από δωρεά γονέων.
Έτσι οι εκπαιδευτικοί θα μπορούν πλέον να ασκήσουν τα καθήκοντά τους πληρέστερα προκειμένου να περάσουν στα παιδιά μας με τον καλύτερο και ασφαλέστερο δυνατό τρόπο την μαγεία των υπολογιστών.
Όλοι οι μαθητές πέρασαν από την αίθουσα και εντυπωσιάστηκαν τόσο από τα νέα μηχανήματα όσο και από την εντυπωσιακή αναβάθμιση του χώρου.
Ευχαριστούμε τους γονείς που ανταποκρίθηκαν και στήριξαν οικονομικά την προσπάθεια μας και υποσχόμαστε ακόμα περισσότερες δράσεις του χρόνου.

Ευχόμαστε καλό καλοκαίρι σε όλους… γονείς και μαθητές !!!

1

2

4

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...