Οι άσχετοι και επικίνδυνοι διοικούντες τον δήμο Παλλήνης, φημολογείται ότι επιβάλλουν χαράτσι 470 ευρώ κάθε μήνα, στα σωματεία που χρησιμοποιούν τα γήπεδα Ανθούσας και Γέρακα! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Οι άσχετοι και επικίνδυνοι διοικούντες τον δήμο Παλλήνης, φημολογείται ότι επιβάλλουν χαράτσι 470 ευρώ κάθε μήνα, στα σωματεία που χρησιμοποιούν τα γήπεδα Ανθούσας και Γέρακα!

Written By Παλλήνη Press on Κυριακή 14 Ιουνίου 2015 | 8:40 μ.μ.

Οι άσχετοι και επικίνδυνοι διοικούντες τον δήμο Παλλήνης, φημολογείται ότι επιβάλλουν χαράτσι 470 ευρώ κάθε μήνα, στα σωματεία που χρησιμοποιούν τα γήπεδα Ανθούσας και Γέρακα!

Ανεπιβεβαίωτες, ακόμη, πληροφορίες, κάνουν λόγο για επιβολή «ενοικίου» σε όσες ομάδες χρησιμοποιούν ως έδρα τα γήπεδα Ανθούσας και Γέρακα, εκτός από την Α.Ε. Γέρακα και τον Παλληνιακό. Η ενημέρωση λέγεται ότι έχει γίνει με αλληλογραφία, στα σωματεία Νικητές Μεσογείων, Αστέρας Αυλώνος (Κόσμος Βορείων Προαστείων), Ατλαντίς για την Ανθούσα και Νικηφόρος, Πανσταυραϊκός για τον Γέρακα.

Φυσικά, σε καμία περίπτωση οι 5 ερασιτεχνικές ομάδες δεν πρόκειται να «ανταποκριθούν» στο αίτημα του δήμου! Αναμένονται εξελίξεις για να βρεθεί λύση...

Πηγή http://neaepsana.blogspot.gr/2015/06/blog-post_32.html

 

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...