ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΥ ΣΤΟ 1ο ΓΥΜΝΆΣΙΟ ΓΕΡΑΚΑ Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΥ ΣΤΟ 1ο ΓΥΜΝΆΣΙΟ ΓΕΡΑΚΑ

Written By Παλλήνη Press on Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015 | 9:19 π.μ.



ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ
Τη Δευτέρα 22/6/2015, βρεθήκαμε αντιμέτωποι με ένα θέαμα βανδαλισμού στο σχολείο μας, που μας προκάλεσε σοκ και θλίψη.
Πρώτον, η σιδερένια πόρτα που χωρίζει το πρώτο επίπεδο του αύλειου χώρου με το δεύτερο επίπεδο, είχε αφαιρεθεί, ήταν πεταμένη στο έδαφος και έλειπαν οι πύροι.
Δεύτερον, στον κίτρινο κάδο ανακύκλωσης χαρτιού βρέθηκαν δύο σπασμένες γλάστρες με τα φυτά και το χώμα τους διάχυτα, με αποτέλεσμα να έχει καταστραφεί το περιεχόμενό του. Τρίτον, οι δύο κάδοι κομποστοποίησης βρέθηκαν αναποδογυρισμένοι και το περιεχόμενό τους, το οποίο προοριζόταν για λίπασμα του σχ. κήπου, χυμένο στο έδαφος.
Τα παραπάνω αποτελούν εξοπλισμό ευρωπαϊκού περιβαλλοντικού προγράμματος που υλοποιούν εκπαιδευτικοί και μαθητές του σχολείου.
Ενημερώσαμε τη Δημοτική Αρχή, η οποία μας συμβούλεψε να απευθυνθούμε στην Αστυνομική Αρχή του Γέρακα και να αιτηθούμε να περιπολείται το Γυμνάσιο τις ώρες μη λειτουργίας του , το οποίο και πράξαμε.
Είναι πραγματικά απογοητευτικό να έρχεται κανείς αντιμέτωπος με τέτοια μανία καταστροφής σε ένα σχολείο! Ωστόσο, ας γίνει αυτό το θλιβερό περιστατικό η αφορμή να συζητήσουμε με τα παιδιά μας θεμελιώδεις αρχές , όπως η σημασία του σεβασμού της ξένης ιδιοκτησίας και του μόχθου των συνανθρώπων μας, ώστε να τα ευαισθητοποιήσουμε να φροντίζουν και να προστατεύουν το σχολείο τους και σχολείο μας ενάντια σε όποιον το επιβουλεύεται ώστε να αποφευχθούν στο μέλλον παρόμοια περιστατικά.
Ο Διευθυντής
και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 1ου Γ/σίου Γέρακα

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...