Εκπληκτική η Συναυλία με αρχαία ελληνική μουσική από το 1° Γυμνάσιο Γέρακα!!! [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ] Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Εκπληκτική η Συναυλία με αρχαία ελληνική μουσική από το 1° Γυμνάσιο Γέρακα!!! [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ]

Written By Παλλήνη Press on Τρίτη 16 Ιουνίου 2015 | 11:17 μ.μ.

2

Στο κλείσιμο της φετινής σχολικής χρονιάς τα παιδιά στο 1οΓυμνασιοΓερακα μας χάρισαν μια υπέροχη βραδιά αφιερωμένη στα αρχαία θέατρα και στον αρχαιοελληνικό πολιτισμό.
Τα αποσπάσματα από τον Ευριπίδη, τον Σοφοκλής και τον Αισχύλο επίκαιρα όσο ποτέ στις μέρες μας έδεσαν αριστοτεχνικά με τους συνεχιστές του Ελληνικού πνεύματος Σεφέρη, Ρίτσο και Καρυωτάκη. Παρουσίασαν την γλυκιά διαδρομή αναζήτησης των αρχαίων θεάτρων της Ηπείρου και ανακοίνωσαν την υιοθεσία του αρχαίου θεάτρου της ΚΑΣΣΩΠΗΣ μέσω του σωματείου "ΔΙΑΖΩΜΑ", ο πρόεδρος του οποίου, κος Σταύρος Μπενος, μας τίμησε με την παρουσία του.
Την βραδιά τίμησαν επίσης με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Παλλήνης, κος Zούτσος, σύσσωμα τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου, πολλά μέλη της τοπικής εκπαιδευτικής κοινότητας, μέλη πολιτιστικών συλλόγων, καθώς και τα μέλη της Ένωσης γονέων μαζί με εκπροσώπους συλλόγων γονέων άλλων σχολείων της περιοχής και οι γονείς των παιδιών μας.
Εκ μέρους του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του σχολείου μας θα θέλαμε να εκφράσουμε την βαθιά εκτίμηση μας και τις ευχαριστίες μας, αρχικά στα παιδιά μας, στους υπεύθυνους καθηγητές του πολιτιστικού προγράμματος και σε όλους τους καθηγητές του σχολείου μας για το τεράστιο έργο που προσφέρουν.
Τέλος για μια ακόμη φορά να ευχαριστήσουμε όλους τους χορηγούς της βραδιάς για τα υπέροχα εδέσματα που μας προσέφεραν, τον κό Παπαγιάννη από το Πατητήρι, το s/m Σκλαβενίτης, τον κο Κωνσταντόπουλο, την κα Τσερώνη, την κα Φιλοπούλου, το ανθοπωλείο ΛΙΛΙΟΥΜ, το φούρνο Βενέτης, και την ηχητική κάλυψη της βραδιάς από τον κο Θωμά Χρήστου.
Σας ευχαριστούμε θερμά που τιμήσατε τα παιδιά του σχολείου μας.

Το Δ/Σ
του συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων του 1ου Γυμνάσιου Γέρακα

 

13456

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...