Π. Μερτύρης: «Πάνω από 150 χιλιάδες ευρώ το χρόνο σπαταλά ο δήμος Παλλήνης σε ημέτερους… δικηγόρους!» [BINTEO] Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Π. Μερτύρης: «Πάνω από 150 χιλιάδες ευρώ το χρόνο σπαταλά ο δήμος Παλλήνης σε ημέτερους… δικηγόρους!» [BINTEO]

Written By Παλλήνη Press on Κυριακή 21 Ιουνίου 2015 | 1:39 π.μ.

Μερτύρης_pallinipress

Κρίση; Ποια κρίση;;; Λεφτά έχει ο δήμος Παλλήνης για… σπατάλες!

Αφού μετά από επαναλαμβανόμενες προτάσεις και οχλήσεις της αντιπολίτευσης και ιδιαίτερα του κ. Παναγιώτη Μερτύρη, για δημιουργία Νομικής Υπηρεσίας στο δήμο Παλλήνης με την πρόσληψη έμπειρων δικηγόρων, ήρθαν και τα νούμερα στην επιφάνεια.

150.000 ευρώ περίπου τον χρόνο δαπανά ή καλύτερα, σπαταλά ο δήμος σε αμοιβές δικηγόρων και δικηγορικών γραφείων!

Τα χρήματα που θα εξοικονομούνταν, θα ήταν της τάξεως των 100.000 ευρώ τον χρόνο με πολλαπλά οφέλη για τον δήμο και τους δημότες!

Ο «μύθος» που επικαλούνται ο κ. Ζούτσος και οι συνεργάτες του περί κάποιων κολλημάτων για την σύσταση της εν λόγω υπηρεσίας από τον δήμο καταρρίφτηκε, αφού ο κ. Μερτύρης παρουσίασε έγγραφο σύστασης Νομικής Υπηρεσίας με ημερομηνία 24/02/2015 από τον δήμο Χίου!

Δείτε στο βίντεο την τοποθέτηση του κ. Μερτύρη και την –για μια ακόμα φορά- ανούσια και ατεκμηρίωτη απάντηση του δημάρχου. Άλλοι δημοτικοί σύμβουλοι που τα ονόματά τους ανέφερε ο κ. Μερτύρης, προτίμησαν την… σιωπή!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...