ΣΤΗΡΙ-ΖΩ ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ–ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ “ΚΟΥΤΣΙΚΟΥΡΗ” [ΝΕΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ] Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

ΣΤΗΡΙ-ΖΩ ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ–ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ “ΚΟΥΤΣΙΚΟΥΡΗ” [ΝΕΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ]

Written By Παλλήνη Press on Δευτέρα 25 Μαΐου 2015 | 11:16 μ.μ.

Magical Snap - 2015.05.25 23.12 - 002

Τα γραφεία μας άρχισαν να λειτουργούν το έτος 1975. Από τότε μέχρι σήμερα, η πορεία μας τόσο στην παραγωγή όσο και στην οργάνωση των γραφείων μας, ήταν σταθερά ανοδική.

Σήμερα στα ιδιόκτητα γραφεία μας επί της  Λ. Μαραθώνος στην Παλλήνη , διαθέτουμε πλήρη τεχνολογικό εξοπλισμό και πλήρη μηχανογραφική υποστήριξη για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Το ανθρώπινο δυναμικό μας αποτελείται από έμπειρους ασφαλιστές πανεπιστημιακού επιπέδου κυρίως νέους ανθρώπους που κύριο χαρακτηριστικό τους είναι η ομαδικότητα, η συνεχής ενημέρωση και βελτίωση της απόδοσής τους.

ΓΙΑΤΙ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΜΕ
  • Συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές Εταιρίες της αγοράς από τις οποίες επιλέγουμε τα καλύτερα προγράμματα και σας τα προσφέρουμε.

  • Ενδιαφερόμαστε πάνω απ' όλα για το συμφέρον του πελάτη, εξετάζοντας τις ανάγκες του και προτείνοντας του ένα πρόγραμμα που να τις καλύπτει και να είναι παράλληλα οικονομικό.

  • Αφήνουμε τον πελάτη να επιλέξει ο ίδιος το πρόγραμμα που του ταιριάζει καλύτερα, χωρίς να τον πιέζουμε για το είδος της ασφάλειας και την Εταιρία που θα προτιμήσει.

  • Δεν εγκαταλείπουμε τον πελάτη μετά την πώληση. Είμαστε πάντα στην διάθεσή του σε ό,τι μας χρειαστεί.

  • Σε περίπτωση ανάγκης για αποζημίωση πελάτη μας, επεμβαίνουμε προσωπικά προκειμένου να πληρωθεί γρήγορα και σωστά.

Magical Snap - 2015.05.25 23.32 - 003

Επισκεφτείτε την νέα ιστοσελίδα μας

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...