«Επαναλειτούργησε το κολυμβητήριο της Παλλήνης»… πολύ καλό για να είναι αληθινό! [ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ] Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

«Επαναλειτούργησε το κολυμβητήριο της Παλλήνης»… πολύ καλό για να είναι αληθινό! [ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ]

Written By Παλλήνη Press on Παρασκευή 29 Μαΐου 2015 | 3:06 μ.μ.



Με αφορμή φωτογραφίες από το κλειστό γυμναστήριο της Παλλήνης που μας έστειλε αναγνώστρια του ΠΑΛΛΗΝΗ PRESS, θελήσαμε να αναδείξουμε εκ νέου ένα θέμα, που από πολλούς έχει ξεχαστεί και το κολυμβητήριο της Παλλήνης μαραζώνει από την εγκατάλειψη.
Οι συνεχείς ερωτήσεις του κ. Μερτύρη για το πότε η δημοτική αρχή θα δώσει ξανά ζωή, σε ένα «κόσμημα» της πόλης μας που εγκαινιάστηκε τον Δεκέμβριο του 2010 (Eγκαίνια του Δημοτικού κολυμβητηρίου Παλλήνης [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ), πέφτουν στο κενό!
Δείτε στο παρακάτω βίντεο από την συνεδρίαση του Δ.Σ της 20.05.2015 την  ερώτηση του κ. Μερτύρη 

Να σημειώσουμε ότι το κολυμβητήριο διαθέτει άδεια λειτουργίας και σας παραθέτουμε ημερομηνίες για να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα.
Το κολυμβητήριο εγκαινιάστηκε –όπως αναφέρουμε και παραπάνω- τον Δεκέμβριο του 2010 και η διοίκηση του κ. Ζούτσου, ανέλαβε τον δήμο, τον Ιανουάριο του 2011!
Δείτε τώρα τις φωτογραφίες από την είσοδο του κλειστού γυμναστηρίου της Παλλήνης, που όπως και όλος ο περιβάλλοντας χώρος χθες πλημμύρισαν, αφού τα φρεάτια απορροής των ομβρίων υδάτων, δεν έχουν καθαριστεί ποτέ από την δημοτική αρχή του κου Ζούτσου.!!!



1 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Παλληνιώτες αφήστε την γκρίνια, φταίτε που ο Ζούτσος σήμερα είναι δήμαρχος, και όχι τίποτα άλλο αλλά πήρατε στο λαιμό σας την Ανθούσα και τον Γέρακα.

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...