ΜΕΤΑΚΟΜΙΖΟΥΝ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΟΜΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

ΜΕΤΑΚΟΜΙΖΟΥΝ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΟΜΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ

Written By Παλλήνη Press on Δευτέρα 18 Μαΐου 2015 | 10:33 μ.μ.



Ο Δήμος Παλλήνης ενημερώνει τους δημότες ότι:

·       η Υπηρεσία Δόμησηςθα παραμείνει κλειστή από 25 Μαΐου 2015 έως 29 Μαΐου 2015, λόγω μετακόμισης της σε νέα διεύθυνση επί της οδού Φειδιππίδου 22 Β στο κέντρο της Δ.Ε. Παλλήνης και

·       για το ίδια διάστημα, κλειστή θα παραμείνει και η υπηρεσία της Κοινωνικής Προστασίας(Πρόνοια), καθώς μετακομίζει σε νέα διεύθυνση επί της οδού Φειδιππίδου 25 Α, Πλατεία Ελευθερίας, στο ανακαινισμένο κτίριο του παλαιού Δημαρχείου Παλλήνης.

1 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Ποτε μετακομιζουν το Κ.Ε.Π. και τα Δημοτικα Ιατρεια??? Υπαρχει καποιο πλανο για τη μεταφορα τους στο νεο δημαρχειο?

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...