Παναγιώτης Μερτύρης για τις Πανελλήνιες: Καλή επιτυχία σε όλους τους υποψηφιους και Καλή δύναμη στις οικογένειες σας που σας εμψυχώνουν Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Παναγιώτης Μερτύρης για τις Πανελλήνιες: Καλή επιτυχία σε όλους τους υποψηφιους και Καλή δύναμη στις οικογένειες σας που σας εμψυχώνουν

Written By Παλλήνη Press on Κυριακή 17 Μαΐου 2015 | 9:26 μ.μ.

Αγαπητές μαθήτριες, αγαπητοί μαθητές ,

Αύριο ξεκινούν για εσάς ιδιαίτερα απαιτητικές μέρες, καθώς θα κληθείτε να αποδείξετε τις γνώσεις που τόσα χρόνια μαζεύατε για την εισαγωγή σας στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Θα ήθελα να σας ευχηθώ , καλή δύναμη, με θετικές σκέψεις, με ψυχραιμία ,και αυτοπεποίθηση. Οι εξετάσεις που δίνετε είναι η αρχή του αγώνα , για την κατάκτηση των ονείρων σας. Όμως δεν είναι και το τέλος. Από εδώ και στο εξής, στην ενήλικη ζωή σας, κάθε μέρα θα έχετε την ευκαιρία να διεκδικείτε τα όνειρά σας, τα οποία εύχομαι και να ευοδωθούν.

Καλή δύναμη στις οικογένειες σας που σας εμψυχώνουν, καλή δύναμη στους καθηγητές σας που σας συμπαραστέκονται .

Καλή επιτυχία!!!!!!!

 

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...