Ο Παναγιώτης Μερτύρης για την κατάργηση ενός εκ των δυο Αστυνομικών τμημάτων που λειτουργούν στον Δήμο Παλλήνης Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Ο Παναγιώτης Μερτύρης για την κατάργηση ενός εκ των δυο Αστυνομικών τμημάτων που λειτουργούν στον Δήμο Παλλήνης

Written By Παλλήνη Press on Σάββατο 16 Μαΐου 2015 | 1:49 μ.μ.

ΠΑΛΛΗΝΗ 17/05/2015

Προς Δήμαρχο Παλλήνης Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Παλλήνης

Κοινοποίηση Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ Βουλευτές Περιφέρειας Αττικής

Κύριοι,

Πληροφορηθήκαμε από κύκλους του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ , αλλά και από επερώτηση Βουλευτή της περιφέρειας μας στην Βουλή, για κατάργηση ενός εκ των δυο Αστυνομικών τμημάτων που λειτουργούν στον Δήμο Παλλήνης.

Το γεγονός αυτό, αν επαληθευτεί δημιουργεί μεγάλο πρόβλημα και αίσθημα ανασφάλειας στους δημότες και των τριών ενοτήτων του Δήμου. Ο Δήμος μας εκτείνεται σε ένα μεγάλο γεωγραφικό πλάτος και στην πλειοψηφία τους οι περιοχές είναι εκτός σχεδίου και αραιοκατοικημένες. Το Ντράφι, το Πανόραμα, η Νέα Παλλήνη, ο Αγιος Αθανάσιος ,ο Λόφος, η Μπαλάνα, η Μάριζα ,το Βακαλόπουλο, το Λουτρό, η Κάντζα και η Ανθούσα εποπτεύονται μέχρι τώρα από το ΑΤ Παλλήνης ,με ήδη μειωμένο προσωπικό . Στις περιοχές αυτές κατά τις βραδινές κυρίως ώρες , έχουν αυξηθεί τα κρούσματα ληστειών και οι κάτοικοι νιώθουν ανυπεράσπιστοι τόσο για τη ζωή και την σωματική τους ακεραιότητα όσο και για την περιουσία τους. Το ίδιο βέβαια ισχύει και για την δημοτική ενότητα του Γέρακα και τις απομακρυσμένες από το κέντρο περιοχές, όπως η Δέση, ο Γαργητός 2 και η Μπαλάνα . Ο θεσμός του «αστυνομικού της γειτονιάς» καταργείται στην ουσία, και ο δημότης του Δήμου Παλλήνης ακόμη για μια απλή διοικητική εξυπηρέτηση θα πρέπει να μετακινηθεί στο άλλο δημοτικό διαμέρισμα. Θεωρούμε ότι σε ένα τόσο μεγάλο Δήμο γεωγραφικά και πληθυσμιακά , στον δήμο που είναι η έδρα της Αντιπεριφέρειας Ανατολικής Αττικής επιβάλλεται η συνέχεια και η λειτουργία και των δύο αστυνομικών τμημάτων καθώς και η παραπάνω στελέχωσή τους με ανθρώπινο δυναμικό και υλικοτεχνική υποδομή.

ΖΗΤΑΜΕ Να συζητηθεί το θέμα στο Δημοτικό συμβούλιο και να ληφθεί ψήφισμα .

Να επιδοθεί το ψήφισμα του δημοτικού συμβουλίου καθώς και η συλλογή υπογραφών των δημοτών ,στην ηγεσία του Υπουργείου προστασίας του πολίτη , στο αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ και στους βουλευτές της περιφέρειας Αττικής.

Με εκτίμηση

Παναγιώτης Μερτύρης

Επικεφαλής Μείζονος Αντιπολίτευσης

 

1 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Της Παλλήνης το τμήμα θα πάει στο Γέρακα γιατι δεν το λέτε κε Μερτύρη. Οσο ειναι ο Ζούτσος δήμαρχος αυτά θα τραβάει η Παλλήνη....

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...