AΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ 2016, ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

AΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ 2016, ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 13 Μαΐου 2015 | 9:09 μ.μ.

 

 

Φροντιστήριο του Δήμου Παλλήνης ανακοινώνει ότι ξεκινούν οι εγγραφές μαθητών για τα θερινά τμήματα προετοιμασίαςτων Πανελλαδικών εξετάσεων του 2016.

Η προετοιμασία θα είναι διάρκειας πέντε εβδομάδων, αρχής γενομένης από τη Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015, έως την Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015.

Η προετοιμασία για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις του 2016, αφορά σε όλες τις ομάδες προσανατολισμού - στα τμήματα Θεωρητικής, Θετικής και Τεχνολογικής κατεύθυνσης.

Όσοι μαθητές ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν τα μαθήματα προετοιμασίας για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις του 2016, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο Γραφείο Διαμεσολάβησης του Δήμου Παλλήνης και στα δημοτικά καταστήματα.

Αιτήσεις έως την Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2106604658

Επισυνάπτεται το πρόγραμμα των μαθημάτων προετοιμασίας και οι αιτήσεις των ομάδων προσανατολισμού.


ΑΙΤΗΣΗ - ΤΜ. ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ

ΑΙΤΗΣΗ - ΤΜ. ΘΕΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ

ΑΙΤΗΣΗ - ΤΜ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

.

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...