4° Διασχολικό Πρωτάθλημα Σκακιού από την Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Παλλήνης [ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ] - Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

4° Διασχολικό Πρωτάθλημα Σκακιού από την Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Παλλήνης [ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ]

Written By Pallini Press on Παρασκευή, 15 Μαΐου 2015 | 1:03 π.μ.

4° Διασχολικό Πρωτάθλημα Σκακιού από την

Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Παλλήνης

κλικ στη φωτογραφία για μεγέθυνση

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
4ου ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΚΑΚΙΟΥ ΓΟΝΕΩΝ
ΠΑΛΛΗΝΗΣ - ΓΕΡΑΚΑ

ΚΥΡΙΑΚΗ 17 Μαΐου 2015 – ΩΡΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ 4:30 μ. μ.
6ο Δημοτικό Σχολείο Γέρακα, Κορομηλά 17Α

1. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ - ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ: Η Ένωση Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Δήμου Παλλήνης προκηρύσσει το 3ο Πρωτάθλημα Σκακιού Παλλήνης, για γονείς και κηδεμόνες των μαθητών που φοιτούν στα σχολεία του Δήμου Παλλήνης, στα πλαίσια του 4ου Διασχολικού Πρωταθλήματος Σκακιού για τους μαθητές.
2. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΓΩΝΩΝ: Διευθυντής Αγώνων ορίζεται ο κ. Μανώλης Κακλιδάκης.
3. ΗΜΕΡΕΣ & ΩΡΕΣ ΑΓΩΝΩΝ: Την Κυριακή 17 Μαΐου 2015 και από 4:30 έως 8:30 περίπου. Οι αγώνες θα διεξαχθούν σε πέντε γύρους. Ο πρώτος γύρος θα αρχίσει στις 5:00 και για το λόγο αυτό οι αγωνιζόμενοι θα πρέπει να έχουν προσέλθει στο χώρο αγώνων και να έχουν δηλώσει συμμετοχή το αργότερο μέχρι τις 4:30.
4. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι γονείς και κηδεμόνες των μαθητών των Δημοσίων Σχολείων του Δήμου Παλλήνης.
5. ΧΩΡΟΣ ΑΓΩΝΩΝ: 6ο Δημοτικό σχολείο Γέρακα, Κορομηλά 17Α, Γέρακας.
6. ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΓΩΝΩΝ: Οι γονείς θα αγωνιστούν με Ελβετικό Σύστημα πέντε (5) γύρων. Εάν οι συμμετέχοντες είναι έξι, τότε οι αγώνες θα γίνουν με σύστημα πουλ 5 γύρων.
7. ΧΡΟΝΟΣ ΣΚΕΨΗΣ: Η διάρκεια του γύρου θα είναι 30’ λεπτά για ολόκληρη την παρτίδα με χρήση χρονομέτρου. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει επάρκεια χρονομέτρων και κάποιες παρτίδες δε θα έχουν τελειώσει μετά από 20' από την έναρξη του συγκεκριμένου γύρου, θα χρησιμοποιείται χρονόμετρο με χρόνο σκέψης 5' για κάθε παίκτη.
8. ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΑΡΣΗΣ ΙΣΟΒΑΘΜΙΑΣ: Θα ισχύσουν τα εξής κριτήρια κατά σειρά:
1. Αποτελέσματα του τουρνουά των ισόβαθμων (εάν έχουν παίξει όλοι μεταξύ τους),
2. Κριτήριο Μπούχολτς (βαθμοί αντιπάλων),
3. Αριθμός νικών.
9. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΓΩΝΩΝ: Θα ισχύσουν οι Κανονισμοί της Ε.Σ.Ο.
10. ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ - ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ: Επικεφαλής Διαιτητής ορίζεται η κ. Μαριέττα Μουρούτη, Διεθνής Διαιτητής.
11. ΑΠΟΝΟΜΕΣ - ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ - ΕΠΑΘΛΑ: Θα βραβευτούν με κύπελλο ο πρώτος νικητής και με μετάλλια ο δεύτερος και τρίτος. Επιπλέον όλοι οι συμμετέχοντες θα βραβευθούν με τιμητικά διπλώματα για την συμμετοχή τους. Η τελετή απονομών θα γίνει μετά το τέλος των αγώνων.
12. ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Δηλώσεις συμμετοχής την Κυριακή 17 Μαΐου από 04.00 έως 04.30 στη Γραμματεία των αγώνων.
13. ΔΙΑΦΟΡΑ: Επισημαίνονται τα εξής: Με την άφιξη των μαθητών και συνοδών στο χώρο των αγώνων θα κατευθυνθούν στη Γραμματεία όπου θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή. Για κάθε ζήτημα που δεν προβλέπεται από αυτή την Προκήρυξη ή από τους Κανονισμούς της FIDE και της Ε.Σ.Ο. καθώς και για κάθε έκτακτο περιστατικό, αρμόδιος να αποφασίσει είναι ο Διευθυντής των αγώνων.
14. Οι διοργανωτές έχουν το δικαίωμα μεταβολής του προγράμματος των αγώνων ανάλογα με τις υπάρχουσες συνθήκες (π.χ. σύμπτυξη ομίλων – τάξεων κ.λ.π.)
15. ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ: Συζήτηση με θέμα "Σκάκι και διαμόρφωση του χαρακτήρα"
Εισηγητής ο Διεθνής Μαιτρ, προπονητής, συγγραφέας και ψυχολόγος Ηλίας Κουρκουνάκης.
16. ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ: Κωνσταντίνος Παπαγεωργίου, Κωνσταντίνος Πόγκας, Μανούσος Ριτζάκης.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...