Ημέρα Φυσικών Επιστημών στο 2ο Γυμνάσιο Παλλήνης [Φωτογραφίες–Βίντεο] Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Ημέρα Φυσικών Επιστημών στο 2ο Γυμνάσιο Παλλήνης [Φωτογραφίες–Βίντεο]

Written By Παλλήνη Press on Τρίτη 5 Μαΐου 2015 | 1:40 π.μ.

IMG_6688

Το 2ο Γυμνάσιο Παλλήνης πραγματοποίησε και φέτος με επιτυχία, την Ημέρα των Φυσικών Επιστημών, ή αλλιώς Πανηγύρι της Επιστήμης, την Τετάρτη 29 Απριλίου 2015, στο χώρο του Σχολείου.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες του Σχολείου μας, παρουσίασαν 70 πειράματα Φυσικής, Χημείας, Βιολογίας, Εφαρμογές Μαθηματικών, ενημερωτικό βίντεο για την Υγεία και τη Διατροφή καθώς και μουσικοχορευτικό δρώμενο. Τέλος, οι μαθητές επιμελήθηκαν εικαστικά τη διακόσμηση του Σχολείου και φρόντισαν για την καθαριότητα και την τακτοποίηση του χώρου, μετά το πέρας της εκδήλωσης, με την καθοδήγηση των καθηγητών τους.

Το Σχολείο επισκέφτηκαν ο Δήμαρχος Παλλήνης κ. Ζούτσος, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. και Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Παλλήνης κ. Λιακόπουλος, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Καρατζάς, οι Σχολικοί Σύμβουλοι κ. Ρούσσος (της ειδικότητας ΠΕ04) και κ. Βαλλιανάτος (Σύμβουλος Γενικής Παιδαγωγικής Ευθύνης του Σχολείου), η Προϊσταμένη Εκπαιδευτικών Θεμάτων της Διεύθυνσης Δ.Ε. Ανατολικής Αττικής κ. Μπαράτση, η υπεύθυνη του Συμβουλευτικού Σταθμού Νέων κ. Κουκούλη, η υπεύθυνη Αγωγής Υγείας κ. Παπαγεωργίου, ο υπεύθυνος του ΕΚΦΕ Α΄Ανατολικής Αττικής κ. Παπαμιχάλης, στον οποίο ήταν αφιερωμένη η εκδήλωση, ο υπεύθυνος του ΕΚΦΕ Β΄Ανατολικής Αττικής κ.Τριανταφύλλου, η κ. Σιδέρη, ως εκπρόσωπος της Ένωσης Ελλήνων Χημικών, η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Γυμνασίου Παλλήνης κ. Μυροπούλου, η αντιπρόεδρος κ. Ντάβου Κατερίνα  πολλοί γονείς, εκπαιδευτικοί και μαθητές από άλλα Σχολεία: 2ο Γυμνάσιο Κορωπίου, Νέα Γενιά Ζηρίδη, Κωφών και Βαρηκόων Αγίας Παρασκευής, 1ο Γυμνάσιο Γλυφάδας, 2ο ΓΕΛ Παλλήνης.

Και του χρόνου!

Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ

Ε. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ

1 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Λάιε σας ευχαριστούμε πολύ για το βίντεο και τις φωτογραφίες.

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...