Kαλό ξεκίνημα η Στεφανίδη Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Kαλό ξεκίνημα η Στεφανίδη

Written By Παλλήνη Press on Τρίτη 21 Απριλίου 2015 | 10:36 π.μ.

Η Κατερίνα Στεφανίδη επέστρεψε στην αγωνστική δράση με άλμα στα 4,50 μ. περίπου ενάμιση μήνα από την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Πράγας.

Η 25χρονη ξεκίνησε τη θερινή της διαδρομή με νίκη στο SAC Relays στην Καλιφόρνια έχοντας καλύτερο άλμα στα 4,50 μ. στο επί κοντώ. Η αθλήτρια του Νικ Χάισονγκ ξεκίνησε τον αγώνα της στα 4,30 μ., συνέχισε επιτυχώς στα 4,40 μ. και 4,50 μ. κι έπειτα απέτυχε στα 4,58 μέτρα. Η Στεφανίδη ξεκίνησε απόλυτα θετικά τη σεζόν, δεδομένο του ότι ακόμη βρίσκεται στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

gazzetta.gr

 

 

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...