Ανακοίνωση διώξης ηλεκτρονικού εγκλήματος: Προσοχή! Όσοι έχετε i-phone μην ανοίξετε αυτό το μήνυμα! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Ανακοίνωση διώξης ηλεκτρονικού εγκλήματος: Προσοχή! Όσοι έχετε i-phone μην ανοίξετε αυτό το μήνυμα!

Written By Παλλήνη Press on Παρασκευή 10 Απριλίου 2015 | 10:16 π.μ.

Ανακοίνωση εξέδωσε η Δίωξη του Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και προειδοποιεί τους χρήστες «έξυπνων» κινητών τηλεφώνων και ιδίως iphone να προσέχουν τα μηνύματα που λαμβάνουν!

Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση εντοπισμού επιτήδειων οι οποίοι υποκλέπτουν στοιχεία χρηστών i-phone με το πρόσχημα εντοπισμού κλεμμένων/χαμένων συσκευών, μέσω παραπλανητικών sms.

Αν δείτε παρόμοιο μήνυμα ή sms ότι κερδίσατε κάποια συσκευή κινητής τηλεφωνίας ΜΗΝ πατήσετε στον σύνδεσμο που παραπέμπει. Αν το πράξετε οι επιτήδειοι βάζουν χέρι στους κωδικούς σας στο i-cloud με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την ασφάλεια των προσωπικών σας στοιχείων.

Εν τω μεταξύ από σήμερα η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος άνοιξε λογαριασμό στο twitter με την ονομασία «cyberalertGR».

 

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...