Έκρηξη Μερτύρη: “Δήμαρχε μάζεψε τα τσιράκια σου!!!” [ΒΙΝΤΕΟ] Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Έκρηξη Μερτύρη: “Δήμαρχε μάζεψε τα τσιράκια σου!!!” [ΒΙΝΤΕΟ]

Written By Παλλήνη Press on Τρίτη 7 Απριλίου 2015 | 10:25 μ.μ.

ΜΕΡΤΥΡΗΣ_PALLINIPRESS

Για άλλη μία φορά ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κος Παναγιώτης Μερτύρης κατήγγειλε τον απαράδεκτο τρόπο λειτουργίας της δημοτικής αρχής και ειδικά κάποιων “στελεχών” της.

Δείτε το παρακάτω βίντεο από την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 24.03.2015 όπου ο κος Μερτύρης απευθυνόμενος στο Δήμαρχο λέει επί λέξη “Δήμαρχε μάζεψε τα τσιράκια σου”…..

Δήμαρχε μάζεψε τα τσιράκια σου!!!

Κάντε κλικ πάνω στην εικόνα για να δείτε το βίντεο

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...