Ημέρα Αλληλεγγύης στο Δήμο Παλλήνης - Μια ακόμα γιορτή ανθρωπιάς, με συγκινητική ανταπόκριση Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Ημέρα Αλληλεγγύης στο Δήμο Παλλήνης - Μια ακόμα γιορτή ανθρωπιάς, με συγκινητική ανταπόκριση

Written By Παλλήνη Press on Δευτέρα 6 Απριλίου 2015 | 3:21 μ.μ.

ha1

Μία ακόμα γιορτή αλληλεγγύης και προσφοράς στον συνάνθρωπο, μετατράπηκε η Ημέρα Αλληλεγγύης του Δήμου Παλλήνης, με τη συγκινητική ανταπόκριση των πολιτών που ως καταναλωτές βρέθηκαν το Σάββατο 4 Απριλίου 2015 σε ένα από τα σούπερ μάρκετ που συνεργάστηκαν με το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Δήμου Παλλήνης.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ γιορτάσαμε στον Δήμο Παλλήνης μια ακόμα Ημέρα Αλληλεγγύης, ως μία από τις θεμελιώδεις και οικουμενικές αξίες που πρέπει να διέπουν τις σχέσεις των ανθρώπων, των κοινωνιών, των γειτονιών μας, υπέρ της ενίσχυσης του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Συνολικά συγκεντρώθηκαν άνω του 1,5 τόνου τροφίμων, σε 300 και πλέον σακούλες, που ευαισθητοποιημένοι πολίτες εναπόθεσαν στα ειδικά κουτιά συγκέντρωσης προϊόντων, υπό την καθοδήγηση της Μ.Κ.Ο. ΔΡΑΣ.Ε., των εθελοντών και εργαζομένων του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Δήμου Παλλήνης, που βρίσκονταν στα συνεργαζόμενα σούπερ μάρκετ.

Κατά κύριο λόγο συγκεντρώθηκαν βασικά είδη τροφίμων, όπως: ζυμαρικά, ρύζι, γάλα, αλεύρι, ζάχαρη, λάδι, είδη προσωπικής υγιεινής, αλλά και τσουρέκια και σοκολατένια αυγά, ενόψει των εορτών του Πάσχα.

Στόχος ήταν η συλλογή τροφίμων μακράς διαρκείας και ειδών πρώτης ανάγκης, ώστε τα ράφια του Κοινωνικού μας Παντοπωλείου να είναι γεμάτα, ενόψει των εορτών του Πάσχα.

Θερμές ευχαριστίες στα υποκαταστήματα των σούπερ μάρκετ της περιοχής μας που συμμετείχαν στην τεράστια προσπάθεια του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Δήμου Παλλήνης:

ΜΑΡΚΕΤ ΙΝ, Λ. Μαραθώνος 70, Παλλήνη, Σκλαβενίτης, Κλεισθένους 235, Γέρακας, Σκλαβεντίτης, Λ. Μαραθώνος, Πικέρμι, ΑΒ Βασιλόπουλος, Λ. Λαυρίου 113-115&Λεονταρίου, Κόμβος Καμπά, ΑΒ Βασιλόπουλος Food Market, Λ. Μαραθώνος 4, Παλλήνη, ΜΑΚΡΟ, Λ. Ανθούσας 10, Παλλήνη.

Να σημειωθεί ότι το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Παλλήνης (Μιαούλη 28, Γέρακας, τηλ.: 2106612890), λειτουργεί από τις αρχές του 2011 και σήμερα με την υποστήριξη της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης «ΔΡΑΣ.Ε.», φτάνει να εξυπηρετεί πάνω από 380 οικογένειες συμπολιτών μας που βρίσκονται στο όριο της φτώχειας.

Για τη συστηματική κάλυψη των συμπολιτών μας σε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, αναζητά διαρκώς χορηγίες από φορείς και ιδιώτες με κοινωνική ευαισθησία.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...