ΑΕΜ «Αμεινίας ο Παλληνεύς»: Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Πολυάθλου ΠΠΒ –ΠΚΒ | Αποτελέσματα Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

ΑΕΜ «Αμεινίας ο Παλληνεύς»: Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Πολυάθλου ΠΠΒ –ΠΚΒ | Αποτελέσματα

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 15 Απριλίου 2015 | 10:22 μ.μ.

Το Σάββατο 4 Απριλίου, διεξήχθη με αγωνιστική αλλά και οργανωτική επιτυχία, υπό την αιγίδα της Ε.Α.Σ. ΣΕΓΑΣ ΑΘΗΝΑΣ, το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Πολυάθλου ΠΠΒ –ΠΚΒ. Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν σε τρία διαφορετικά στάδια, ένα εκ των οποίων ήταν και το στάδιο Παλλήνης.

Το στάδιο γέμισε από τους νεαρούς αθλητές και αθλήτριες των συλλόγων: ΑΕΜ «Αμεινίας ο Παλληνεύς», ΑΣ «Φειδιππίδης», ΓΑΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ, ΓΑΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ, ΓΑΣ ΩΡΩΠΙΩΝ, ΓΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ και ΓΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ, μαζί και πολλοί γονείς που χειροκρότησαν και χάρηκαν τις προσπάθειες των παιδιών.

Οι αγώνες κράτησαν αμείωτο το φίλαθλο ενδιαφέρον και ολοκληρώθηκαν επιτυχώς σύμφωνα με τον προγραμματισμό και τις προσπάθειες των κριτών και των προπονητών των σωματείων που συμμετείχαν. Από νωρίς του πρωί ο «ΑΜΕΙΝΙΑΣ» ήταν στο «πόδι», ώστε να είναι όλα έτοιμα για τη φιλοξενία των αγώνων του σταδίου Παλλήνης, συντελώντας έτσι σ’ αυτήν την αθλητική διοργάνωση.

Συγχαρητήρια, στους αθλητές -τριες για τον όμορφο αγώνα τους, στους προπονητές –τριες στους κριτές και όλους όσους βοήθησαν ο καθένας από το «πόστο» του, στην ωραία αυτή αθλητική εκδήλωση!

Τα αποτελέσματα των αθλητών και αθλητριών των επτά σωματείων που συμμετείχαν, κατά αλφαβητική σειρά και σειρά δήλωσης στα «πινάκια» των αγωνισμάτων, είναι τα ακόλουθα:

κλικ πάνω στις φωτό για μεγέθυνση


 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...