Παλλήνη: Εισπράττουν χρήματα στο όνομα του δήμου εν αγνοία του δημάρχου;;; (Βίντεο) Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Παλλήνη: Εισπράττουν χρήματα στο όνομα του δήμου εν αγνοία του δημάρχου;;; (Βίντεο)

Written By Παλλήνη Press on Πέμπτη 30 Απριλίου 2015 | 10:17 π.μ.

 

 

Εντύπωση προκάλεσε, ακόμα και στο δήμαρχο & πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης του δήμου, η έκδοση και διανομή διαφημιστικού περιοδικού, το οποίο κυκλοφορεί ως δημιουργία της Επιχείρησης!

Στην τοποθέτηση/ερώτηση του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Παναγιώτη Μερτύρη για το εν λόγω περιοδικό, ο δήμαρχος κ. Ζούτσος έδειξε έκπληκτος, δηλώνοντας άγνοια για την ύπαρξή του!

Η απάντηση του κ. Μερτύρη «…μα κύριε δήμαρχε, έχει και δικό σας μήνυμα μέσα!»έκανε τον κ. Ζούτσο να ζητήσει να πάρει στα χέρια του το περιοδικό, εξακολουθώντας να δείχνει ότι δεν γνώριζε την ύπαρξή του.

Εδώ να σημειώσουμε, ότι ο δήμαρχος είναι και πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης,θέματα της οποίας περιλαμβάνονται στο περιοδικό! Εξίσου σημαντικό επίσης είναι, ότι όλοι στην αίθουσα έδειξαν έκπληξη για την ύπαρξη του περιοδικού!

Σύμφωνα με όσα κατέθεσε ο κ. Μερτύρης, τα συνολικά έσοδα από τις διαφημίσεις, ανέρχονται στα 1750 ευρώ, αφού εισέπραττε 150 ευρώ για ολοσέλιδη διαφήμιση και 100 για το ήμισυ της σελίδας από καταστήματα του δήμου Παλλήνης. Η εκδοτική εταιρεία είναι η Τύπος Ελλάς Ε.Π.Ε.

Ο δήμαρχος δεσμεύτηκε ότι θα εξετάσει το θέμα και θα κληθούν οι υπεύθυνοι για εξηγήσεις.

Αναμένουμε της εξέλιξη του θέματος για τα τελικά μας συμπεράσματα! Το σίγουρο είναι ότι κάποιοι εισπράττουν χρήματα στο όνομα του δήμου! Τις επόμενες μέρες θα ξέρουμε αν όλα αυτά έγιναν εν αγνοία του δημάρχου!

Δείτε στο βίντεο από το δημοτικό συμβούλιο, την τοποθέτηση του κ. Μερτύρη και την απάντηση του δημάρχου…κάνοντας κλικ στην παρακάτω φωτογραφία…

mertiris

.

1 σχόλια :

Γιώργος Λάιος είπε...

Τι κανει νιαου νιαου στα κεραμιδια;

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...