Πένθος στην Ανθούσα! «Έφυγε» τόσο νωρίς και άδικα ο Αλέξης Τσόκος… Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Πένθος στην Ανθούσα! «Έφυγε» τόσο νωρίς και άδικα ο Αλέξης Τσόκος…

Written By Παλλήνη Press on Σάββατο 11 Απριλίου 2015 | 3:07 μ.μ.

Magical Snap - 2015.04.11 15.07 - 001

Το απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής απεβίωσε εντελώς ξαφνικά, λόγω καρδιακού επεισοδίου, ο 46χρονος πρόεδρος του Δ.Σ. των Νικητών Αλέξης Τσόκος!
Ο επιχειρηματίας Αλέξης Τσόκος είχε αναλάβει την προεδρία του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου των Νικητών, από τον Ιούλιο 2014 και έδινε το παρόν σε όλες τις εκδηλώσεις των ομάδων του συλλόγου.


Η σχετική ανακοίνωση του Συλλόγου αναφέρει:

Η οικογένεια των Νικητών βρίσκεται σε βαθύ πένθος από σήμερα το απόγευμα θρηνώντας τον απροσδόκητο και σοκαριστικό χαμό του Αλέξη Τσόκου. Ο Αλέξης ήταν μαζί μας από το 2002 όταν πρώτο έφερε τον γιό του Σπύρο κοντά μας.

Υπήρξε μαζί με την σύζυγο του Αριάνα πρότυπο συμπεριφοράς γονέα καθώς με αγάπη, αφοσίωση και πολύπλευρη προσφορά υποστήριζε όλα τα τμήματα και τις δραστηριότητες της Ακαδημίας.

Από φέτος τον Σεπτέμβριο πρωτοστάτησε, προσφέροντας χρήματα χρόνο και ενέργεια, στην προσπάθεια αναβάθμισης και διοίκησης της ανδρικής μας ομάδας. Πάνω απ’ όλα όμως υπήρξε ένας μεγαλόψυχος Άνθρωπος που τον χαρακτήριζε η διάθεση για προσφορά και μοίρασμα.

Τα από ψυχής συλλυπητήρια στην Αριάνα και τον Σπύρο μας (παίκτης πλέον της ομάδας ανδρών) εκ μέρους όλης της προπονητικής μας ομάδας και της ομάδας διοίκησης του ανδρικού τμήματος. Καλό ταξίδι Αλέξη με ειρήνη στην ψυχή σου. Θα σ’ Αγαπάμε πάντα!!

πηγή

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...