Θρίλερ η εξαφάνιση της 4χρονης Άννυ. Σε αντιφάσεις πέφτει η μητέρα Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Θρίλερ η εξαφάνιση της 4χρονης Άννυ. Σε αντιφάσεις πέφτει η μητέρα

Written By Παλλήνη Press on Τρίτη 28 Απριλίου 2015 | 1:32 π.μ.

Εξαιρετικά περίεργη είναι η υπόθεση εξαφάνισης ενός 4χρονου κοριτσιού από τη Βουλγαρία, της μικρής Άννυ Μπορίσοβα που σύμφωνα με τη καταγγελία της 25χρονης μητέρας της στο Αστυνομικό Τμήμα Ομόνοιας εξαφανίστηκε από την περιοχή, την Τρίτη 21 Απριλίου.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, που έχουν αναλάβει την περίεργη αυτή υπόθεση εξαφάνισης είναι έντονα προβληματισμένοι, λόγω και των ιδιαιτεροτήτων που παρουσιάζει σαν υπόθεση. Η 25χρονη μητέρα του παιδιού, που φέρεται να είναι ιερόδουλη και ενδεχομένως να αντιμετωπίζει και προβλήματα χρήσης ναρκωτικών, την φιλοξενούσε σε σπίτι στην Ομόνοια ένας 75χρονος Έλληνας.

Τρεις ημέρες πριν την εξαφάνιση του παιδιού, η 25χρονη, όπως κατέθεσε στην Αστυνομία, έπρεπε να μεταβεί στην πατρίδα της για προσωπικούς της λόγους και άφησε, όπως ισχυρίστηκε, το παιδάκι σε μία συμπατριώτισσα της, που γνώριζε μόνο το μικρό της όνομα και σύμφωνα με την ίδια ονομάζεται Σύλβια. Μάλιστα, την συμπατριώτισσα της που σχεδόν δεν γνώριζε, όπως ισχυρίστηκε, πήγε και αγόρασε η ίδια ένα καρτοκινητό τηλέφωνο και της το έδωσε για να επικοινωνούν όσο εκείνη θα έλειπε.

Την Τρίτη όπως ανέφερε, η φίλη της έβγαλε το παιδί βόλτα σε μία παιδική χαρά στην περιοχή της Ομόνοιας και το παιδί κάτω από άγνωστες συνθήκες εξαφανίστηκε, ενώ όταν γύρισε η 25χρονη μητέρα του παιδιού στην Αθήνα, δεν έβρισκε ούτε την ...«Σύλβια», ενώ έχασε και το νούμερο με το τηλέφωνο που υποτίθεται την είχε προμηθεύσει. Σύμφωνα με πληροφορίες, από την μέχρι τώρα εξέταση της 25χρονης Δημητρίνας Μπορίσοβα προκύπτει, ότι έχει πέσει σε αντιφάσεις και προφανή ψεύδη για τους αστυνομικούς σε 17 από τις 20 ερωτήσεις που της έχουν θέσει! Για παράδειγμα και ενώ ούτως η άλλως η ιστορία που προφασίζεται είναι μετέωρη, αρχικά δεν θυμόταν ούτε από που αγόρασε το περίφημο κινητό τηλέφωνο που έδωσε στην υποτιθέμενη «Σύλβια», ενώ στη συνέχεια άλλαζε και μέρη.

Από την Ασφάλεια εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα συν αυτό της πώλησης του παιδιού, όπως και ενδεχομένως χειρότερα σενάρια, και για αυτό είναι κρίσιμη κάθε δυνατή πληροφορία στις Αρχές. Για την εξαφάνιση της μικρής Άννυ έχει βγει και διεθνής αναγγελία μέσω του Amber Alert. Η Άννυ έχει καστανά μαλλιά και μάτια και είναι αγνώστου πατρός. Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με το Χαμόγελο του Παιδιού όλο το 24ωρο στην ευρωπαϊκή γραμμή για τις εξαφανίσεις 116000, καθώς και σε όλα τα αστυνομικά τμήματα της χώρας.

news247


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...