Το μήνυμα αγάπης και ανθρώπινης αλληλεγγύης του 1ου Γυμνασίου Γέρακα βρήκε αποδέκτη!!! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Το μήνυμα αγάπης και ανθρώπινης αλληλεγγύης του 1ου Γυμνασίου Γέρακα βρήκε αποδέκτη!!!

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 15 Απριλίου 2015 | 9:32 μ.μ.


Τελικά το "μικρό δίνει αξία στο μεγάλο"!

Το μήνυμα αγάπης και ανθρώπινης αλληλεγγύης του 1ου Γυμνασίου Γέρακα βρήκε αποδέκτη! 77 κιλά πλαστικά καπάκια εστάλησαν, πριν το Πάσχα, στον Πανελλήνιο Σύλλογο Παραπληγικών Στερεάς Ελλάδας και με αυτόν τον τρόπο συμβάλαμε στην αγορά ενός αναπηρικού αμαξιδίου για έναν συνάνθρωπό μας στον Πειραιά.

Ευχαριστούμε όλους όσους στηρίζουν τις προσπάθειές μας!

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας που με θέρμη αγκάλιασε τις δράσεις μας απ’ την πρώτη στιγμή! Προσδοκούμε την ίδια ανταπόκριση και στο μέλλον σε όλες τις δράσεις μας για ένα οικολογικό σχολείο.

Η Περιβαλλοντική ομάδα ERASMUS+

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...