Παλλήνη Travel: ΠΑΣΧΑ 2015 AXAΪΑ – ΗΛΕΙΑ (HOTEL POSEIDON PALACE 5* - ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΗ 10-13 ΑΠΡΙΛΙΟΥ) Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Παλλήνη Travel: ΠΑΣΧΑ 2015 AXAΪΑ – ΗΛΕΙΑ (HOTEL POSEIDON PALACE 5* - ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΗ 10-13 ΑΠΡΙΛΙΟΥ)

Written By Παλλήνη Press on Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015 | 12:51 π.μ.

ΠΑΣΧΑ 2015 AXAΪΑ - ΗΛΕΙΑ
HOTEL POSEIDON PALACE 5*
ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΗ 10-13 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

1η μέρα Μ. Παρασκευή:
Συγκέντρωση και αναχώρηση 08:00 π.μ. από το γραφείο μας. Μετά την απαραίτητη στάση για καφέ, άφιξη στη Λίμνη Τσιβλού που βρίσκεται σε υψόμετρο 800 μέτρων και είναι από τις ελάχιστες που υπάρχουν στην ορεινή Πελοπόννησο. Το 1912 έγινε μια κατολίσθηση, όταν φράχτηκε ο αρχαίος ποταμός Κράθις, γεγονός που ήταν η αιτία για τη δημιουργία αυτού του πανέμορφου φυσικού τοπίου. Στη συνέχεια κατευθυνόμαστε προς την γραφική Ζαρούχλα, με τον κεντρικό πλακόστρωτο δρόμο, τα γραφικά σπιτάκια της και τα πέτρινα ταβερνάκια της. Ελεύθερος χρόνος για καφέ ή φαγητό προαιρετικά. Το απόγευμα άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Νηστίσιμο δείπνο σε buffet και στη συνέχεια θα παρακολουθήσουμε την ακολουθία του Επιταφίου. Διανυκτέρευση.

2η μέρα Μ. Σάββατο:
Μετά το πρωινό μας, αναχωρούμε για την πανέμορφη κοιλάδα του ποταμού Αλφειού, εκεί που άνθισε το πιο δοξασμένο ιερό της αρχαίας Ελλάδας, η Ολυμπία. Εδώ, γεννήθηκαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες που γίνονταν κάθε τέσσερα χρόνια προς τιμή του θεού Δία. Ξενάγηση στον αρχαιολογικό χώρο και στο μουσείο με τα ανεκτίμητης αξίας εκθέματα (έξοδα ατομικά). Φαγητό, βόλτα, καφέ προαιρετικά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και ξεκούραση. Το βράδυ θα σας προσφέρουμε την λαμπάδα σας και θα μεταβούμε για τη Λειτουργία της Αναστάσεως. Ακολουθεί Αναστάσιμο δείπνο σε buffet με παραδοσιακή μαγειρίτσα και άλλα εδέσματα. Διανυκτέρευση.

3η μέρα Κυριακή Πάσχα:
Πρωινό. Χαλάρωση και Πασχαλινές στιγμές ξεκούρασης στον περιβάλλοντα χώρο του ξενοδοχείου με θέα το απέραντο γαλάζιο. Σούβλισμα του παραδοσιακού οβελία, μεζεδάκια, άφθονη μπύρα και μουσική. Ακολουθεί πλούσιος πασχαλινός μπουφές με αρνιά, παραδοσιακές γεύσεις, γλέντι με μουσική και χορό. Το απόγευμα περίπατος στην όμορφη πόλη της Πάτρας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο το βράδυ. Διανυκτέρευση.

4η μέρα Δευτέρα:
Πρωινό και αναχώρηση για την εξαίσια διαδρομή με τον οδοντωτό από το Διακοφτό μέχρι τα Καλάβρυτα (έξοδα ατομικά). Ένα πραγματικά μαγευτικό ταξίδι στο φαράγγι του Βουραϊκού ποταμού με άφθονο πράσινο, πλατάνια και τρεχούμενα νερά. Στην κατάβασή μας, σύντομη επίσκεψη στη Μονή Μέγα Σπηλαίου και στη συνέχεια φαγητό σε ταβέρνα με παραδοσιακές γεύσεις. Νωρίς το απόγευμα θα πάρουμε το δρόμο της επιστροφής με ενδιάμεση στάση για καφέ και άφιξη στην Παλλήνη.

Τιμή συμμετοχής: 214€
Στην τιμή περιλαμβάνεται η μετάβαση και οι εκδρομές με το πούλμαν, η διαμονή για τρεις νύκτες σε δίκλινο (ή τρίκλινο για όποιον το επιθυμεί ) δωμάτιο στο POSEIDON PALACE 5* με πρωινό, νηστίσιμο δείπνο σε μπουφέ Μ. Παρασκευή, Αναστάσιμο δείπνο σε μπουφέ Μ. Σάββατο, μεζέδες και ποτό κατά το ψήσιμο του οβελία, πλούσιο Πασχαλινό μπουφέ, ξεναγός στον αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Ολυμπίας, συνοδός εκδρομής.

Άλλες παροχές: Γυμναστείτε στο πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο, χαλαρώστε στη σάουνα και το χαμάμ, απολαύστε μια παρτίδα πιγκ - πογκ ή μπιλιάρδου και για τους τολμηρούς μια βουτιά στην πισίνα του ξενοδοχείου.

1

2

3

4

5

Pallini Travel

Λ. Μαραθώνος 72

Παλλήνη

Τηλ.: 21 6700 2251

Διεύθυνση email pallinitravel@gmail.com

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...