ΣΤΗΡΙ-ΖΩ ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - Το νέο eshop της MotoParts22 !!! (Δείτε το!!!) Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

ΣΤΗΡΙ-ΖΩ ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - Το νέο eshop της MotoParts22 !!! (Δείτε το!!!)

Written By Παλλήνη Press on Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015 | 8:12 μ.μ.


Εστιάζοντας στην εύκολη πλοήγηση και αναζήτηση προϊόντων, την απλή διαδικασία εγγραφής και ολοκλήρωσης της παραγγελίας σας, σχεδιασμένο σε μοντέρνα και απέριττα λιτή αισθητική, το νέο μας eShop είναι στον «αέρα»!

Με χιλιάδες ανταλλακτικά από όλες τις μάρκες της αγοράς, γνήσια και σε άριστη κατάσταση, θα καλύπτουν όλες τις ανάγκες ιδιωτών αλλά και επαγγελματιών του χώρου.

Με την δυνατότητα επιλογής του τρόπου αποστολής, συνεργαζόμενοι με τις γνωστότερες και πιο αξιόπιστες εταιρείες του χώρου (UPS, Easy Mail, ACS, Γενική Ταχυδρομική κ.α.) καλύπτουμε όλες τις απαιτήσεις σας.
- Δείτε λεπτομέρειες για Δωρεάν Μεταφορικά εδώ.

Οι εναλλακτικοί τρόποι πληρωμής (Πιστωτικές & Χρεωστικές κάρτες, PayPal, αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση) θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε το πως επιθυμείτε να πληρώσετε το ανταλλακτικό που θα αγοράσετε από το κατάστημά μας.
Όλα αυτά, μπορείτε να τα κάνετε ηλεκτρονικά από τον χώρο σας, εξοικονομώντας χρόνο αλλά και χρήματα.

Μπορείτε επίσης να επωφεληθείτε των εκπτώσεων που προσφέρουμε στα μέλη του eShop μας.
- Δείτε αναλυτικά εδώ .

Όλες οι εκπτώσεις, οι προσφορές και οι παροχές μελών, υπολογίζονται αυτόματα από το σύστημα του eShop μας.

Οι κάτοικοι των νομών Αττικής, Κορίνθου, Βοιωτίας και Ευβοίας, έχουν τη δυνατότητα να παραλάβουν το προϊόν που θα αγοράσουν μέσω του eShop μας, από το κατάστημά μας.
Κλεισθένους 89
Αγία Παρασκευή Αττικής / ΤΚ 15343
Τηλ: 210 600 1817
- Περισσότερες λεπτομέρειες εδώ.

Το eshop της MotoParts 22, σας παρέχει όλες τις δυνατότητες για ασφαλείς και αξιόπιστες αγορές ανταλλακτικών και αποστολής τους το συντομότερο δυνατόν, στο χώρο σας.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...