Όταν μαθητής δημοτικού γίνεται θύμα bullying από κομπλεξική δασκάλα - ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ βίντεο... Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Όταν μαθητής δημοτικού γίνεται θύμα bullying από κομπλεξική δασκάλα - ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ βίντεο...

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015 | 11:45 μ.μ.

Magical Snap - 2015.03.18 23.44 - 001

Και σοκαριστικό είναι το βίντεο και για γερά νεύρα για όσους έχουν παιδιά. Δείτε πως ένας μικρός μαθητής γίνεται θύμα bullying από την ίδια του την δασκάλα στο Οχάιο. Το βίντεο που ακολουθεί είναι συγκλονιστικό...

2 σχόλια :

Ηλιακά παιχνίδια είπε...

Κατά την άποψή μας, το φαινόμενο του bullying, το οποίο μπορεί να εκδηλωθεί με διάφορες μορφές (λεκτική ή σωματική βία, κακή χρήση των social media, κ.λπ.) έχει πολλές φορές τις ρίζες του στο οικογενειακό περιβάλλον. Παιδιά που βιώνουν περιστατικά βίας μέσα στην ίδια την οικογένειά τους , απαξιωτικές συμπεριφορές, ή παραμέληση ή εγκατάλειψη είναι πιθανό να εκδηλώσουν συμπτώματα bullying στο σχολείο ή σε κάποιο άλλο χώρο. Για την αντιμετώπιση του φαινομένου χρειάζεται η συμμετοχή, ενημέρωση & εκπαίδευση όλων των εμπλεκομένων, παιδιών, γονιών και δασκάλων. Ειδικά για τους τελευταίους, ο ρόλος τους πρέπει να είναι προς την κατεύθυνση της επίλυσης του προβληματος και όχι της αναζωπύρωσής του. Έτσι, η συμπεριφορά της συγκεκριμένης δασκάλας που απεικονίζεται στο βίντεο είναι σαφώς ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ!!

Ανώνυμος είπε...

Οι πλειοψηφία των Ελλήνων εκπαιδευτικών σε τέτοιου είδους φαινόμενα «αντιδρούν» με αδιαφορία. Δεν είναι κακό να μην ξέρεις, τραγικό είναι να μην ενδιαφέρεσαι να μάθεις πως πρέπει να αντιμετωπίζεις τέτοιου είδους συμπεριφορές. Επίσης ισχύει η νοοτροπία του να φύγει από την δική μου την καμπούρα και να πάει στην καμπούρα του επόμενου. Δηλαδή φαινόμενα τα οποία θα μπορούσαν να έχουν σταματήσει στο Δημοτικό διαιωνίζονται με κατάληξη τραγική όπως αυτή του Βαγγέλη Γιακουμάκη και αναρωτιόμαστε γιατί συμβαίνουν όλα αυτά και ποιος φταίει;;;; ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ ΓΟΝΕΙΣ, ΔΑΣΚΑΛΟΙ, ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ – ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ.

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...