Βίκυ Κακαμπούκη: Όσο υπάρχουν άνθρωποι...άνθρωποι αλληλέγγυοι, θα υπάρχει πάντα ελπίδα!!! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Βίκυ Κακαμπούκη: Όσο υπάρχουν άνθρωποι...άνθρωποι αλληλέγγυοι, θα υπάρχει πάντα ελπίδα!!!

Written By Παλλήνη Press on Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015 | 11:48 μ.μ.

ΚΑΚΑΜΠΟΥΚΗ Β 1

ΗΜΕΡΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ σήμερα.....

Όσο υπάρχουν άνθρωποι...άνθρωποι αλληλέγγυοι, θα υπάρχει πάντα ελπίδα!!!

Μια αξιόλογη πρωτοβουλία που για 2η χρονιά διοργάνωσε ο Δήμος Παλλήνης, στηρίζοντας συμπολίτες μας που έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση!

Το σχολείο μας επισκέφθηκε και η κυρία Ειρήνη Κουνενάκη Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, αρωγός όλου του συντονισμού της δράσης!

Ευχαριστούμε θερμά, όλους όσοι στήριξαν αυτή την προσπάθεια και ανταποκρίθηκαν.
Ευχαριστούμε τον κύριο Π. Μερτύρη και τους Δημ. Συμβούλους Γ. Καραντζά και Π. Κάλανδρο για την γενναιόδωρη προσφορά τους!

Βίκυ Κακαμπούκη
Πρόεδρος ΔΣ Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων
5ου Δημοτικού Σχολείου Παλλήνης

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...