Κόντρες στον Γέρακα - Δεκαοκτώ συλλήψεις κατά την έφοδο της Αστυνομίας την Πέμπτη (Ανακοίνωση) Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Κόντρες στον Γέρακα - Δεκαοκτώ συλλήψεις κατά την έφοδο της Αστυνομίας την Πέμπτη (Ανακοίνωση)

Written By Παλλήνη Press on Σάββατο 21 Μαρτίου 2015 | 6:11 μ.μ.

Στη σύλληψη συνολικά 18 ατόμων και σε 23 προσαγωγές προχώρησαν την Πέμπτη οι αρμόδιες διωκτικές αρχές που πραγματοποίησαν νέα έφοδο στη Λεωφόρο Μαραθώνος, στο ύψος του Γέρακα, όπου οι λάτρεις της ταχύτητας είχαν συγκεντρωθεί για άλλη μια φορά για τη διενέργεια αυτοσχέδιων αγώνων.

Στο "ντου" της Τροχαίας στο σημείο αρκετοί αντέδρασαν με επιθετικό τρόπο, βρίζοντας και πετώντας πέτρες και μπουκάλια στους αστυνομικούς.

Αναλυτικότερα για τα όσα συνέβησαν το βράδυ της Πέμπτης στη λεωφόρο Μαραθώνος καθώς και για τις συλλήψεις και τις προσαγωγές ατόμων, η Ελληνική Αστυνομία εξέδωσε την Παρασκευή ανακοίνωση στην οποία αναφέρονται τα εξής:

«Στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων και τροχονομικών ελέγχων της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής για την αντιμετώπιση των αυτοσχέδιων αγώνων, καθώς και λοιπών επικίνδυνων παραβάσεων που οδηγούν ευθέως στο τροχαίο ατύχημα, διαταράσσουν την ασφάλεια των συγκοινωνιών και την ομαλή και ασφαλή διακίνηση των πολιτών, πραγματοποιήθηκε χθες (19-3-2015) το βράδυ ειδική εξόρμηση στην περιοχή του Τμήματος Τροχαίας Αγίας Παρασκευής, στην οποία συμμετείχαν αστυνομικές δυνάμεις των Διευθύνσεων Τροχαίας, Άμεσης Δράσης, Ασφάλειας, Αστυνομίας Βορειοανατολικής Αττικής και Αστυνομικών Επιχειρήσεων.

Κατά την ανωτέρω δράση συνελήφθησαν δεκαοκτώ (18) άτομα, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης, παρακώλησης συγκοινωνιών, αντίστασης κατά της Αρχής, πρόκλησης σωματικών βλαβών και εξύβρισης. Επιπλέον, προσήχθησαν είκοσι τρία (23) άτομα.

Διενεργήθηκαν τριακόσιοι εβδομήντα (370) τροχονομικοί έλεγχοι οδηγών οχημάτων και βεβαιώθηκαν συνολικά διακόσιες είκοσι μία (221) παραβάσεις για τις οποίες επιβλήθηκαν διοικητικά πρόστιμα. Αναλυτικά :

Oδήγηση για επίδειξη ικανότητας: -5-

Επικίνδυνοι ελιγμοί: -1-

Πρόκληση υπερβολικών θορύβων: -33-

Παραβίαση ερυθρού σηματοδότη: -1-

Κίνηση στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας: -1-

Υπερβολική ταχύτητα: -1-

Αναστροφή οχήματος: -2-

Ανασφάλιστο όχημα: -14-

Μη χρήση προστατευτικού κράνους: -19-

Μη χρήση ζώνης ασφαλείας: -31-

Στέρηση άδειας οδήγησης: -13-

Μη ορατές ή δεν έφεραν πινακίδες κυκλοφορίας: -17-

Μεμβράνες υαλοπινάκων (φιμέ): -24-

Οδηγοί οι οποίοι δεν έφεραν απαιτούμενα έγγραφα: -44-

Λοιπές τροχαίες παραβάσεις: -15-

Επιπρόσθετα, αφαιρέθηκαν -13- ζεύγη πινακίδων κυκλοφορίας, -65- άδειες ικανότητας οδήγησης και -44- άδειες κυκλοφορίας.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες, στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.»

 

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...