Απόστολος Βολιώτης: Εφημερίδα Νεολόγος, νεολογισμοί και νέα ήθη Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Απόστολος Βολιώτης: Εφημερίδα Νεολόγος, νεολογισμοί και νέα ήθη

Written By Pallini Press on Σάββατο, 14 Μαρτίου 2015 | 9:27 μ.μ.

Magical Snap - 2015.03.12 13.48 - 002

Με μεγάλη έκπληξη διαβάσαμε στην ηλεκτρονική έκδοση του Νεολόγου Αττικής της Παρασκευής 13/3/2015 ότι:

Η υπόθεση της οφειλής του Δήμου

Αναφορικά με την οφειλή των 4.600.000 € του Δήμου Παλλήνης προς την REDS: δεδομένου ότι η εταιρεία κατηγορηματικά αρνήθηκε την πρόταση της Διαπαραταξιακής Επιτροπής του Δήμου Παλλήνης για «απόσβεση» του χρέους με παραχώρηση γης από τους οικισμούς Βακαλόπουλο, Μπαλάνα, κ.α., οι ενδείξεις παραπέμπουν σε συμφωνία των δύο πλευρών «μέσω» του Κτήματος Καμπά. Βάσει του συμφωνητικού του 2009 η REDS πρέπει να δώσει στο Δήμο περίπου 157 στρέμματα γης, το πιθανότερο να κρατήσει τα 9 στρέμματα και θα αποδώσει τα υπόλοιπα.
Η εξέλιξη αυτή είναι η πιθανότερη, κρατάμε όμως μικρό ..καλάθι μέχρι να κλείσει η εκκρεμότητα και τα χρήματα παραμείνουν στο Δήμο.

Το παραπάνω απόσπασμα ανήκει σε ρεπορτάζ της γνωστής τοπικής εφημερίδας το οποίο αναφέρεται στην μελέτη πολεοδόμησης του κτήματος Καμπά-REDS η οποία έφτασε στον Δήμο Παλλήνης ώστε το Δημοτικό Συμβούλιο να εκφράσει ΑΠΛΩΣ την άποψη του και τίποτα παραπάνω.
Ρωτάμε λοιπόν ευθέως τον εκδότη της έγκριτης εφημερίδας:
Με ποιο δικαίωμα βγάζει τα παραπάνω συμπεράσματα όταν η τόσο σοβαρή υπόθεση δεν εξετάστηκε ακόμα από το Δημοτικό Συμβούλιο;
Ποιες είναι οι ενδείξεις στις οποίες αναφέρεται και οι οποίες παραπέμπουν σε συμφωνία των δύο πλευρών;
Ποια δημοσιογραφική δεοντολογία επιτρέπει την εμμέσως πλήν σαφώς παρότρυνση αποδοχής της πολεοδομικής πρότασης από το αρμόδιο όργανο, που είναι το Δημοτικό Συμβούλιο,χωρίς προηγουμένως να εκφράσουν τη γνώμη τους οι φορείς, οι δημοτικοί, οι τοπικοί σύμβουλοι και οι άμεσα ενδιαφερόμενοι κάτοικοι της Κάντζας και τηςευρύτερης περιοχής του Δήμου Παλλήνης;
Μήπως η εφημερίδα γνωρίζει κάτι που εμείς δεν γνωρίζουμε;
Διότι είναι άλλο πράγμα ''η συμφωνία των δύο πλευρών'' και άλλο πράγμα η εφαρμογή της πολεοδόμησης ''χωρίς την συμφωνία των δύο πλευρών' 'με ότι αυτό συνεπάγεται.
Ελπίζουμε σε πειστικές εξηγήσεις και όχι σε υπεκφυγές του τύπου "Δικαίωμα μας να ...συμπεραίνουμε".


Γέρακας 14/3/2015
Απόστολος Βολιώτης.δημοτκός σύμβουλος
Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης
''Παρέμβαση για έναν άλλο Δήμο''

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...