Το "ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ" της οικογένειας του Σωκράτη Κιούρκου στην ΕΠΣΑΝΑ!!! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Το "ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ" της οικογένειας του Σωκράτη Κιούρκου στην ΕΠΣΑΝΑ!!!

Written By Παλλήνη Press on Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015 | 2:38 μ.μ.

 

Με μία λιτή ανακοίνωση στη προσωπική της σελίδα στο facebook η κόρη του αδικοχαμένου Σωκράτη Κιούρκου, εκ μέρους όλης της οικογένειας, ευχαριστεί την διοίκηση της ΕΠΣΑΝΑ για την τιμή προς το πρόσωπο του πατέρα της.

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση:

Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω και δημόσια τη διοίκηση της ΕΠΣΑΝΑ αλλά και την Επιτροπή Κυπέλλου της ΕΠΣΑΝΑ για την πρωτοβουλία της όσον αφορά την απονομή τίτλου με το όνομα του Πατέρα μου "Σωκράτη Κιούρκου" αλλά και ως προς τον αποδέκτη του τίτλου που κάθε φορά θα είναι ο νεότερος συμμετέχων στο παιχνίδι που θα διεξάγεται για την κατάκτηση του τρόπαιου.

Στη φωτογραφία η Βασιλική παραδίδει το έπαθλο "Σωκράτης Κιούρκος" στον νεαρότερο ποδοσφαιριστή του τελικού


Είναι δύσκολο να βάζεις το όνομα σε τίτλο γιατί αυτό σημαίνει πως δεν είναι εδώ. Μπορεί λοιπόν να μην είναι εδώ αλλά άφησε πίσω του σπουδαίο έργο και οι κινήσεις πολλών συναδέλφων του μου το επιβεβαιώνουν καθημερινά.

Πάντα είχε ως κινητήρια δύναμη του την αγάπη του για το ποδόσφαιρο που τα πρώτα χρόνια την εξέφραζε με τα πόδια του διανυοντας πολλά χιλιόμετρα έχοντας στην κατοχή του μια μπάλα και αργότερα μέσα από το ματιά των ποδοσφαιριστων του. Είχε άγχος και όνειρα για κάθε παιδί ξεχωριστά ανεξαρτήτως δυνατοτήτων.

Μακάρι να μπορούσε να βάλει και άλλα λιθαράκια στην καριέρα των ποδοσφαιριστών-παιδιών του.



Θα ήθελα επίσης να συγχαρώ τη Θύελλα Ραφήνας για την κατάκτηση του Κυπέλλου αλλά και τη φιναλίστ ομάδα του Ολυμπιακού Αγ.Στεφανου. Εύχομαι και στα δύο σωματεία τα καλύτερα με υγεία για τις διοικησεις , τα τεχνικά επιτελεια και τους ποδοσφαιριστες τους ώστε να πετύχουν τους στόχους που έχουν θέσει.

 

Βασιλική Κιούρκου

 

 

 

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...