Στην Κερατέα ξεμονάχιαζε τα θύματά του ο παιδεραστής [ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΟΧΙΚΟ ΤΟΥ] Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Στην Κερατέα ξεμονάχιαζε τα θύματά του ο παιδεραστής [ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΟΧΙΚΟ ΤΟΥ]

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015 | 3:25 μ.μ.

keratea_spiti_paiderasti

Μια ανατριχιαστική αποκάλυψη σχετικά με τη δράση του 40χρονου παιδεραστή Φίλιππου Λεβεντού στα Μεσόγεια έγινε την Κυριακή.

Ο  άνδρας αυτός διατηρούσε «εξοχικό» σε περιοχή της Κερατέας στο οποίο οδηγούσε τα μικρά θύματά του και εκτόνωνε πάνω τους τις ανείπωτες ορέξεις του.

Το απίστευτο στην εξέλιξη αυτή ήταν ότι πολλοί γείτονες είχαν δει το 40χρονο κτήνος να παρκάρει το λευκό βαν με το οποίο κυκλοφορούσε έξω από το σπίτι και να οδηγεί μέσα σε αυτό μικρά παιδιά όμως δεν έδωσαν την απαιτούμενη προσοχή.
«Τον βλέπαμε πολλές φορές να έρχεται εδώ με μικρά παιδιά» ανέφεραν κάτοικοι – γείτονες στο σπίτι του παιδεραστή, όπως δήλωσαν στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha.

Μάλιστα υπάρχουν και καταθέσεις θυμάτων του τα οποία αναφέρουν ότι τα είχε οδηγήσει στο συγκεκριμένο σπίτι το οποίο σύμφωνα με τις πληροφορίες του notioanatolika.gr βρίσκεται στη Διψέλιζα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η αυθαίρετη μονοκατοικία είναι ιδιοκτησίας του ίδιου του Λεβεντού.

Σε αυτήν είχε εμφανιστεί πολλές φορές παρέα με μικρά παιδιά αλλά και, σύμφωνα με τις μαρτυρίες, και έναν μεγαλύτερο άνδρα!

Η αποκάλυψη αυτή δημιουργεί νέα δεδομένα αφού πλέον ζητείται από τους γονείς της ευρύτερης περιοχής των Μεσογείων να επικοινωνήσουν με τις αστυνομικές αρχές εφόσον έχει υποπέσει στην αντίληψή τους οποιαδήποτε δραστηριότητα του παιδεραστή όχι μόνο στην Κερατέα αλλά και στις γύρω περιοχές!

Εν τω μεταξύ τρεις ανήλικοι έχουν ήδη καταγγείλει στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ότι έχουν πέσει θύματα του 40χρονου.

Παράλληλα αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος εντόπισαν μέχρι στιγμής 22 νέα ψεύτικα προφίλ του κατηγορούμενου στο Facebook, όπου οι περισσότεροι ηλεκτρονικοί του φίλοι είναι 15χρονα παιδιά, πολλά απ’ τα οποία του εκμυστηρεύονται, ότι θέλουν να γίνουν μοντέλα.

Ήδη η Αστυνομία έχει στείλει σήμα στην Interpol, καθώς στα ψεύτικα προφίλ του που εντόπισαν, υπάρχουν κάποιες φωτογραφίες του και βίντεο με ανήλικα αγόρια και κορίτσια, κάποια από αυτά σε δωμάτιο ξενοδοχείου στην Ταϊλάνδη.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, αρκετοί γονείς έχουν απευθυνθεί ήδη στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, καθώς εντόπισαν κάποιο από τα ψεύτικα προφίλ του Φίλιππου Λεβεντού στις επαφές των παιδιών τους.

πηγή: http://news4all.gr/

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ
ΣΤΟ ΕΞΟΧΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ
ΕΔΩ

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...