ΝΙΚΗ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΑΠ’ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟΝ ΣΩΚΡΑΤΗ ΚΙΟΥΡΚΟ | ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ–ΚΡΥΟΝΕΡΙ 5-3 (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

ΝΙΚΗ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΑΠ’ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟΝ ΣΩΚΡΑΤΗ ΚΙΟΥΡΚΟ | ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ–ΚΡΥΟΝΕΡΙ 5-3 (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Written By Παλλήνη Press on Τρίτη 10 Μαρτίου 2015 | 10:50 μ.μ.

Μεγάλη συγκίνηση ένοιωσαν όλοι όσοι βρέθηκαν την Κυριακή 08.03.2015 στο γήπεδο της Παλλήνης για τον αγώνα πρωταθλήματος μεταξύ του Παλληνιακού και του Κρυονερίου.
Ήταν το πρώτο παιχνίδι στην έδρα της ομάδας μας που από τον πάγκο μετά από πολλά χρόνια απουσίαζε ο αδικοχαμένος προπονητής και φίλος μας  ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΚΙΟΥΡΚΟΣ.
Οι παίκτες της ομάδας μας που αγωνίστηκαν με μαύρα περιβραχιόνια πριν από την έναρξη του αγώνα άφησαν λουλούδια  στο πάγκο, στη θέση που καθόταν τόσα χρόνια ο αγαπημένος προπονητής της ομάδας μας.

Να τονίσουμε επίσης πως οι παίκτες της ομάδας του Παλληνιακού αφιέρωναν τα γκολ που πετύχαιναν στον ΣΩΚΡΑΤΗ ΚΙΟΥΡΚΟ δείχνοντας τον ουρανό.!!!

sokratis

κλικ στην φωτογραφία για μεγέθυνση

Στην μνήμη του Σωκράτη Κιούρκου, ο Παλληνιακός έπαιξε με εγωισμό και μεγάλη διάθεση για την νίκη και παρ’ ότι το Κρυονέρι προηγήθηκε στο σκορ, η γηπεδούχος μέσα σε 22’ λεπτά παιχνιδιού κατάφερε να σημειώσει 4 γκολ και να επικρατήσει τελικά με 5-3 αφού στις αρχές του β’ ημιχρόνου το σκορ ήταν 5-1!

Ο αγώνας άρχισε με 1’ λεπτού σιγή στην μνήμη Κιούρκου και μόλις στο 3’ ο Αλέξης Καλούδης συγκρούσθηκε με τον Δρακόπουλο και κτύπησε στο κεφάλι και το φρύδι. Όσο ο Καλούδης δεχόταν τις πρώτες βοήθειες και ράμματα εκτός αγωνιστικού χώρου, το Κρυονέρι κατάφερε να πετύχει γκολ με τον Χρυσικόπουλο (7’), ο οποίος από πάσα του Βλαχάκη βρέθηκε αμαρκάριστος κοντά στο τέρμα και πλάσαρε τον Αραχωβίτη (0-1).

Αμέσως οι παίκτες του Παλληνιακού «ξύπνησαν», επανήλθε στο παιχνίδι (10’) ο Καλούδης, μπανταρισμένος στο κεφάλι και πήραν πρωτοβουλίες. Στο 18’ ο Κοβάνης πέρασε και τον τερματοφύλακα Βαμβακά και γύρισε στον επερχόμενο Ζώκο, ο οποίος σε κενή εστία, σούταρε απελπιστικά άουτ! Όμως, την λύση έδωσε ο Κούνας (με την βοήθεια και του αέρα) στο 20’, με τρομερό άπιαστο απευθείας κτύπημα φάουλ από 30 και πλέον μέτρα, στο «Γ» του Βαμβακά (1-1). Η άμυνα του Κρυονερίου «έμπαζε» και στο 22’ έγινε η ανατροπή του σκορ, ύστερα από νέο κτύπημα φάουλ του Κούνα, ασθενή απόκρουση του Βαμβακά και κοντινό πλασέ του Ηλία Μπούρα (2-1)!

Η υπεροχή των γηπεδούχων ήταν εμφανής, καθώς οι επιθέσεις τους διαδέχονταν η μία την άλλη και δυσκόλευαν την άμυνα των φιλοξενουμένων. Στο 33’ ο Κοβάνης είχε σουτ άουτ από καλή θέση και στο 38’ από κάθετη πάσα του Κάππου, πάλι ο Κοβάνης πρόλαβε την έξοδο του Βαμβακά και τον πλάσαρε, σημειώνοντας το 3-1. Λίγο πριν λήξει το ημίχρονο (42’), με διαγώνιο πλασέ από πλάγια θέση, ο Κάππος διαμόεφωσε το 4-1…

Έτσι, το β’ μέρος ήταν διαδικαστικό. Το Κρυονέρι διόρθωσε όσο μπορούσε την αμυντική του διάταξη και ο Παλληνιακός με πολύ κέφι κυνήγησε περισσότερα γκολ. Στο 52’ ο Νάκου με κεφαλιά μέσα από την περιοχή έκανε το 5-1 κι εκεί σταμάτησε η μεγάλη πίεση των γηπεδούχων! Το 5-2 πέτυχε ο Βλαχάκης στο 71’ με σουτ εκτός περιοχής και το 5-3 ο Χρυσικόπουλος στο 92’ με πλασέ.

Διαιτητές: Παπάζογλου – Μπουξμπάουμ, Παπαδιώτης. Στο 85’ παραλίγο να γίνει μεγάλο επεισόδιο μεταξύ παικτών, που πιάστηκαν στα χέρια από ένα σκληρό μαρκάρισμα του Κεφάλα στον Φελέκη! Ο διαιτητής άργησε να επέμβει και λίγο έλειψε να εξελιχθεί η κόντρα σε σύρραξη… Ευτυχώς επενέβησαν οι παράγοντες των ομάδων και «έσβησαν» την φωτιά.

Στον πάγκο του Κρυονερίου κάθισε ο βοηθός προπονητού Παναγιώτης Χριστοδούλου, λόγω τιμωρίας του προπονητή Δημήτρη Λυριτζή. Τον Παλληνιακό καθοδήγησε και σ’ αυτό το παιχνίδι ο Παναγιώτης Χριστοφιλέας (έχει ήδη 2 νίκες σε στα 2 αγώνες) και σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο ίδιος θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της ανδρικής ομάδας μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Magical Snap - 2015.03.10 22.25 - 025

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Αραχωβίτης, Κούνας, Νάκου, Ελ Γκαμάλ, Αλ. Καλούδης, Ηλ. Μπούρας, Ζώκος (55’ Δαραμούσκας), Κάππος (66’ Κυριόπουλος), Κοβάνης, Μαυράκης (75’ Αλβανός), Φελέκης.

ΚΡΥΟΝΕΡΙ: Βαμβακάς, Σταμούλης (46’ Ελούνα Αμπέλε – Κόλμπερ), Κολώτας (46’ Κανταρέλλης), Δ. Δεσύλλας (61’ Γεωργίου), Θανασούλης, Κεφάλας, Βλαχάκης, Δερβένης, Δρακόπουλος, Χρυσικόπουλος, Κοντόσταυλος.

neaepsana

Αύριο θα αναρτηθεί το βίντεο με τα γκολ του αγώνα.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...