ΗΜΕΡΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ – ΣΑΒΒΑΤΟ 4 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015 Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

ΗΜΕΡΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ – ΣΑΒΒΑΤΟ 4 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015

Written By Παλλήνη Press on Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015 | 3:01 μ.μ.


Εθελοντές και οι εργαζόμενοι στο Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Δήμου Παλλήνης θα βρίσκονται το Σάββατο 04 Απριλίου 2015 έξω από συγκεκριμένα σούπερ μάρκετ της περιοχής μας, με σκοπό τη συγκέντρωση τροφίμων μακράς διάρκειας για τους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Παλλήνης (Μιαούλη 28, Γέρακας, τηλ.: 2106612890), λειτουργεί από τις αρχές του 2011 και σήμερα με την υποστήριξη της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης «ΔΡΑΣ.Ε.», φτάνει να εξυπηρετεί πάνω από 380 οικογένειες συμπολιτών μας που βρίσκονται στο όριο της φτώχειας.

Για τη συστηματική κάλυψη των συμπολιτών μας σε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, αναζητά διαρκώς χορηγίες από φορείς και ιδιώτες με κοινωνική ευαισθησία. Αυτή τη φορά, καλούμε τους κατοίκους σε μία δράση αλληλεγγύης που θα λάβει χώρα στα τοπικά σούπερ μάρκετ, το Σάββατο 04 Απριλίου 2015 , από τις 10:00 έως τις 15:00.

Εθελοντές και εργαζόμενοι του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Δήμου Παλλήνης και της Μ.Κ.Ο. ΔΡΑΣ.Ε. θα βρίσκονται στα συνεργαζόμενα supermarkets:

ΜΑΡΚΕΤ ΙΝ, Λ. Μαραθώνος 70, Παλλήνη

Σκλαβενίτης, Κλεισθένους 235, Γέρακας

Σκλαβεντίτης, Λ. Μαραθώνος, Πικέρμι

ΑΒ Βασιλόπουλος, Λ. Λαυρίου 113-115&Λεονταρίου, Κόμβος Καμπά

ΑΒ Βασιλόπουλος Food Market, Λ. Μαραθώνος 4, Παλλήνη

ΜΑΚΡΟ, Λ. Ανθούσας 10, Παλλήνη.

 

Στόχος είναι η συλλογή τροφίμων μακράς διαρκείας και ειδών πρώτης ανάγκης, ώστε τα ράφια του Κοινωνικού μας Παντοπωλείου να είναι γεμάτα, ενόψει των εορτών του Πάσχα.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...