Παλλήνη: Τι θα γίνει με τις εξέδρες των επισήμων στη παρέλαση της 25ης Μαρτίου; Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Παλλήνη: Τι θα γίνει με τις εξέδρες των επισήμων στη παρέλαση της 25ης Μαρτίου;

Written By Παλλήνη Press on Τρίτη 3 Μαρτίου 2015 | 3:52 μ.μ.

Συνεδριάζει σήμερα το Δημοτικό Συμβούλιο και στα θέματα ημερήσιας διάταξης στο 14 αναφέρεται: «Λήψη απόφασης περί έγκρισης δαπανών εορταστικών εκδηλώσεων της 25ης Μαρτίου 2015».

Σε αυτές τις δαπάνες περιλαμβάνεται και η κατασκευή των εξεδρών. Στην φωτογραφία δημοσιεύεται στις 11 Οκτωβρίου 2012, στο site του κ. Δημήτρη Καρρά, τι έλεγε τότε ο Δήμαρχος κ. Ζούτσος για την παρέλαση χωρίς εξέδρες.

Ας το θυμηθούν σήμερα στο Δημοτικό Συμβούλιο με την ευχή να καταργήσουν την 25η Μαρτίου τις εξέδρες... εκτός αν άλλαξε κάτι σε σχέση με τις τότε απόψεις του Δημάρχου και των Δημοτικών Συμβούλων.

Γιάννης Παρλαβάντζας

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...