Συμμετοχή του 2ου Γυμνασίου Παλλήνης στο 2ο Φεστιβάλ Επιστήμης και Καινοτομίας στην Τεχνόπολη, στο Γκάζι. Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Συμμετοχή του 2ου Γυμνασίου Παλλήνης στο 2ο Φεστιβάλ Επιστήμης και Καινοτομίας στην Τεχνόπολη, στο Γκάζι.

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015 | 1:06 π.μ.


Με χαρά σας ενημερώνουμε ότι το σχολείο μας θα λάβει μέρος , με 18 μαθητές ,-τριες και 2 εκπ/κούς ,την Παρασκευή 20/3/2015, στο 2ο Φεστιβάλ Επιστήμης και Καινοτομίας,(ATHENS SCIENCE FESTIVAL),που θα πραγματοποιηθεί στην Τεχνόπολη στο Γκάζι, από 17 έως 22 Μαρτίου 2015. Οι μαθητές μας ,υπό την εποπτεία των εκπ/κών/χημικών του σχολείου (Νομικού Ι., Στεφανίδου Π.)
Θα παρουσιάσουν πειράματα Χημείας,για μικρά και μεγάλα παιδιά, με τα εξής θέματα:
1. Το νερό που γίνεται κρασί.
2. Who is who
3. Αυτοκίνητο με νερό.
4. Ο χορός του Einstein
5. Το γάλα στην τέχνη( κασμήματα από γάλα, ουράνιο τόξο από γάλα).
Σας περιμένουμε την Παρασκευή, 20/3, από 9.00 έως 14.00,στην Τεχνόπολη, στο Γκάζι.

Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ
Ε. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...