Βασίλης Οικονόμου: Ένταξη και των δημοτικών οφειλών στη ρύθμιση των 100 δόσεων Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Βασίλης Οικονόμου: Ένταξη και των δημοτικών οφειλών στη ρύθμιση των 100 δόσεων

Written By Παλλήνη Press on Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015 | 10:03 π.μ.

Magical Snap - 2015.03.19 00.03 - 002

ΟΝΟΜΑ – ΕΠΩΝΥΜΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ : ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΕΚΛΟΓΙΚΗ  ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ  : ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ

 

 

 

ΕΡΩΤΗΣΗ

 

 

Προς: Υπουργό Οικονομικών

 

Θέμα: Ένταξη και των δημοτικών οφειλών στη ρύθμιση των 100 δόσεων

 

Κύριε Υπουργέ,

 

Ο Δήμαρχος Μαρκοπούλου με σχετική επιστολή του ζητάει στη ρύθμιση των 100 δόσεων να υπαχθούν όλες οι βεβαιωμένες και ληξιπρόθεσμες οφειλές των συμπολιτών προς τους Δήμους, μέχρι την 31η Δεκεμβρίου 2014, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους δημότες, να εξοφλήσουν τις οφειλές τους μέχρι και σε 100 μηνιαίες δόσεις, με ελάχιστη δόση, αυτή των 20 ευρώ. Είναι μια άποψη την οποία ενστερνίζομαι καθώς με αυτό τον τρόπο, θα δοθεί οικονομική ανάσα στους δημότες, που αδυνατούν να καταβάλουν το σύνολο των χρεών τους η έστω και μεγάλες χρηματικές δόσεις. Επίσης ζητάει να υπαχθούν στην σχετική ρύθμιση χρεών και οι οφειλές προς τους Δήμους από βεβαιωμένες εισφορές σε χρήμα και από μετατροπές εισφορών γης σε χρήμα, από τις κυρωμένες Πράξεις Εφαρμογής. Η συγκεκριμένη λύση θα διευκολύνει αρκετά τις πολεοδομικές ανάγκες των Δήμων και θα βοηθήσει ταυτόχρονα πάρα πολύ και τους ίδιους τους δημότες.

 

Κατόπιν όλων αυτών,

 

Ερωτάστε:

 

1. Σκοπεύετε να προβείτε στην ένταξη στη ρύθμιση των 100 δόσεων , των βεβαιωμένων ληξιπρόθεσμων οφειλών αλλά και των βεβαιωμένων εισφορών σε χρήμα των δημοτών προς τους Δήμους  ;

 

 

Ο Ερωτών Βουλευτής

Βασίλης Οικονόμου

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...